TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Meccs, a túlélésért

 
15 máj 2018

Szerdán 18 órakor az idény utolsó hazai meccse következik. A bennmaradásért folytatott küzdelemben az újszegedi sportuszodában az UVSE együttesét fogadjuk. A két győzelemig tartó párharcban a vendégek 1:0-ra vezetnek.

A tét számunkra nagy. Nyerni kell, ha életben szeretnénk tartani az OB I-es tagságunkat. Itt már nem lehet hibázni, ez a meccs már nem arról szól. Eddig nem jött össze a győzelem, volt, amikor közel álltunk hozzá, volt persze olyan is, amikor nem.

Most egy a feladatunk: ami a csövön kifér, azt kell beleadni. Menni kell előre, keményen védekezni, végre nyerni, győzelemmel megajándékozni azokat a szurkolóinkat, akik végig kitartottak mellettünk, és hittek bennünk, hogy képesek leszünk meghosszabbítani az első osztályú tagságunkat.

Nincs könnyű dolgunk. De az élet már ilyen: kemény és harcos. Nekünk most adott egy esélyt, hogy jól és számunkra sikeresen zárjuk a 2017-2018-as szezont. Nyernünk kell! Ez jár a fejünkben napok óta, komoly feladat lesz, de ezt meg kell oldanunk, képesek vagyunk rá.