TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Második hét a felkészülésben

 
13 júl 2022

Pörögnek a napok. Már a második hét zajlik a nyári felkészülésben. Esténként senkit sem kell altatni. Nem, mert minden nap kőkemény edzések várnak a fiúkra, akik jól bírják a gyűrődést.

A délelőtt a CrossGym Trec Szeged termében kezdődik. Pontban kilenc órakor mindenki munkához lát. Csak néhány perc telik el, és máris mindenkin megjelennek az izzadtságcseppek. Rau Zoltán, csapatunk erőnléti edzője rendesen megdolgoztatja a fiúkat. Ők pedig becsülettel csinálják, senkit sem kell noszogatni, emelik a súlyt, csinálják a felülést.

És itt még nincs vége a délelőttnek. Irány a Tiszavirág Sportuszoda! Kiss Csaba vezetőedző és segítője, Barna Tamás várja a fiúkat. Nem kávéval… hanem egy nagyobb mennyiségű úszóprogrammal. Ebéd, pihenő, majd este újból edzés. Ez a program, ez a hét penzuma. Egy jó hír van a srácok számára, hogy a hétvége szabad. Ekkor jut idő a pihenésre.

A jövő hét sem lesz könnyebb. De egy alapozás mindig ilyen: fárasztó. De egy jó alap sokáig elkísér, ezt pedig tudja minden szegedi játékos, éppen ezért teszi oda magát mindenki.