TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Magabiztos győzelemmel kezdtünk a bajnokságban

 
23 szept 2015

Jól kezdtük a meccset, és az döntőnek bizonyult, hiszen végig uraltuk a találkozót, így simán nyertük a megyei derbit. Ismét remek volt a hangulat, népes szurkolótábor előtt játszhattunk.

Sedlmayer Tamás és Pellei Frank is gólokkal mutatkozott be csapatunkban. Újoncot is avattunk, Bóka Bendegúz élete első felnőtt OB I-es meccsét játszotta.

Kiss Csaba, a Szeged Diapolo kapitánya. – Egy megyei derbinek mindig különleges hangulata van, így nagyon készültünk a meccsre. Végig koncentráltak voltunk, és ez döntőnek bizonyult. Nem becsültük le ellenfelünket, szerencsére az erőfölényünket érvényesítettük a meccsen. Jó volt nyitott medencében játszani, köszönjük a szurkolók buzdítását.

Szeged Diapolo-Valdor Szentes 16-8 (3-1, 5-0, 4-4, 4-3)
E.ON OB I-es férfi vízilabda-bajnokság, 1. forduló, újszegedi sportuszoda, 250 néző. Vezeti: Németh, Dodog.
Szeged: Meixner – Kunac 2, Kiss 2, Chilkó, Manhercz Á. 2, Palotás, Seman 3.Csere: Bognár (kapus), Pellei F. 1, Sánta, Sedlmayer 1, Imnaisvili, Varga II. Zs. 3,  Manhercz K. 2. Vezetőedző: Varga Péter.
Szentes: Lazics – Somogyi 1, Sekulics 2, Weszelovszky 3, Lazinovics, Hegedűs 1, Nagy M. Csere: Maklári 1, Lukács, Vörös, Lukács Á.. Vezetőedző: Lukács Dénes.