TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Magabiztos győzelem a Vasas otthonában

 
07 márc 2015

Remek győzelmet aratott csapatunk, az E.ON OB I-es férfi vízilabda-bajnokság 21. fordulójában. A Vasas elleni idegenbeli meccsen még a hazaiak szereztek vezetést, azonban Varga II. Zsolt gyorsan egyenlített, majd az egykori angyalföldi játékos, Manhercz Ádám gólja után már mi vezettünk. Ezután már nem is engedtük ki a vezetést a kezünkből, 2-2 után 6-2-re már mi vezettünk az első negyed után. A második negyedben egy gól született – a kapitány Kiss Csaba szerezte -, így a félidőben 7-2 volt nekünk.

Ezután arra figyeltünk, hogy ne kerüljön közelebb a Vasas, a negyedik negyed elején 9-4 volt a Tiszavirág Szeged Diapolónak. A hajrában faragott hátrányából a hazai együttes, de a végén 9-6-ra nyertünk, így fontos 3 pontot szereztünk.

Legközelebb március 11-én (szerda, 19 óra) a Honvéd otthonában szállunk harcba.

Vasas-Tiszavirág Szeged Diapolo 6-9 (2-6, 0-1, 2-1, 2-1)
Férfi vízilabda OB I, 21. forduló. Budapest, Császár-Komjádi Sportuszoda, 300 néző. Vezette: Székely, Marosvári.
Vasas: Barabás – Gyárfás T. 1, Bóbis, Sedlmayer 1, Hőna 1, Takács B. 1, Steinmetz Á. 1. Csere: Várnai, Goreta, Juhász-Szelei 1, Német. Vezetőedző: Földi László.
Tiszavirág Szeged Diapolo: Meixner – Kiss Cs. 1, Seman 1, Varga II Zs. 3, Manhercz K., Manhercz Á. 2, Kunac 2. Csere: Sánta, Palotás, Chilkó. Vezetőedző: Varga Péter.