TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Magabiztos győzelem a kis Eger ellen

 
06 ápr 2013

A férfi vízilabda Vodafone OB I 25. fordulójában az A-Híd Szeged VE az EKF-Egerfood-Imola csapatát fogadta, és magabiztos győzelmet aratott, és 15-7-re nyert.

IV. negyed Kimaradt lehetőségekkel indult az utolsó negyed. Varga Péter Kiss átadása után talált a kapuba, majd Takács hosszú idő után gólt szerzett az Egernek, 11-5. Felébredtek a vendégek, Bánhidy szép góllal szépített, 11-6. Joseph Kayes pillanatok alatt értékesítette a szegedi emberelőnyt, megszerezve első gólját a meccsen, 12-6. Molnár Tamás nem fáradt, két perccel a vége előtt már az ötödik gólját szerezte, 13-6. Jött még Kiss Csaba, addig lóbált, amíh Laboncz a medence aljára került, 14-6. Hegedüs Gábor ziccerben átadta a labdát Kayes-nek, aki nem hibázott, 15-6. A végén még szépített az Eger, így 15-7 lett az eredmény.

III. negyed Egri emberelőnnyel indult a harmadik nyolc perc, ami kimaradt, majd a Szeged is elrontott egyet. Juhász Zsolt a második ötösét már magabiztosna vágta a hálóba, 8-4. Egy megúszás után dr. Molnár Tamás már a 3. gólját szerezte – az egriek csak loholtak utána , így 9-4 lett az eredmény. A kapitány pedig elemében volt, a negyed hajrájában már a 4. gólját szerezte, 10-4.

II. negyed Szeged ötméteressel indult a második negyed, amit Juhász Zsolt kihagyott, vagy inkább Laboncz védett. Az egri kapus sokat tett azért, hogy szoros legyen az eredmény. Varga Péter remekül centerezett, Decker Ádám pedig gatyáig kimelkedett a vízből, és a hálóba vágta a labdát, 5-3. Egy megúszás után Vincze Márk átadását Varga Péter váltotta gólra, 6-3. Az üzlet beindult, dr. Molnár Tamás ejtett parádés gólt, 7-3. Jakab szépített a hajrában, 7-4.

I. negyed Molnár Tamás góljával szerzett vezetést az A-Híd Szeged VE, majd büntetőből Keresztes volt eredményes, 1-1. A 4. perc elején jött a megszokott Kiss Csaba svédcsavar, így újból a Szeged vezetett, 2-1. Baksa-Decker-Kiss-Kayes volt a labda útja. A villámgyors akció végén Kayes pöckölt a hálóba, 3-1. A 7. percben Bánhidy ejtett szép gól, így szoros volt az eredmény, 3-2. Bánhidy belelendült, egyenlített, 3-3. Aaron Youngert fel is hergelte az eredmény, hatalmas gólt vágott Laboncz kapujába, 4-3.