TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Ma sajtótájékoztató + úszók éjszakája

 
29 okt 2013

Csapatunk gőzerővel készül a vasárnapi Szolnok elleni (kezdés: 13 óra) hazai rangadóra. Kedden délután 1 órakor az Art Hotelben sajtótájékoztatót tartunk, amelyen Cserhalmi Julianna, a klub elnök asszonya, Vincze Balázs vezetőedő, Szivós Márton csapatkapitány és Juhász György technikai vezető vesz részt.

Ma este ismét megrendezik az Úszók Éjszakáját, amely a Magyar Dermatológiai Társulat kezdeményezésében tavaly első alkalommal valósult meg. A nagysikerű rendezvényen idén is számos olimpikon, élsportoló tesz tiszteletét az ország öt városának uszodájában, akikkel a helyszínen interjú lehetőséget tudunk biztosítani. A társadalmi célú esemény lényege, hogy egészséges emberek kiállnak pikkelysömörrel élő társaikért, mindezt egy 60 percen át tartó úszóverseny segítségével, ahol a városok versengenek egymással (az nyer, ahol a látogatók a leghosszabb távot ússzák le ezalatt).
Az eseményen ma 20 órától részt vesz az A-Híd Szeged VE csapata és a Szegedi Vízipóló Suli is. A fiúk nyolc órától úsznak majd.