TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Ma 20.30-kor a BL-ben: Montpellier-A-Híd Szeged VE

 
09 márc 2013

Szombaton 20.30-kor a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában, a nyolcaddöntő első mérkőzésén Franciaországban, a Montpellier otthonában csatázunk. Az A-Híd Szeged VE péntek délután megérkezett a tengerparti városba, kicsit kalandos volt az út, hiszen a csapatunkat szállító autóbusz ajtaja elromlott, a sofőr pedig hosszú idegig szerelte ezt.

16 óra környékén fogaltunk el a szállást, este 20 órától pedig már a meccshelyszínen edzettünk. A szállástól csak pár száz méterre található az olimpiai uszoda.

Szombaton szép időre ébredt a társaság, Juhász György és Varga Péter a technikai értekezletre, majd az azt követő ebédre ment.

Este 20.30-kor kezdődik a meccs, a hazaiak magyar légiósa, a kapus Jászberényi Gábor elmondta, hogy minden valószínűség szerint tele lesz a lelátó, azaz 3000 néző drukkol majd a francia bajnokcsapatnak. Csapatunk facebbok oldalán friss hírekkel jelentkezünk majd a meccsről, illetve a hazai csapat honlapja, a http://www.montpellierwaterpolo.com/ online tudósításban számol be.