TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Leigazoltuk Nikola Bogdanovicsot és Aggelos Foskolost

 
26 jún 2019

Csapatunk kerete tovább erősödött. Leigazoltuk a szerb Nikola Bogdanovicsot és a görög Aggelos Foskolost.

 

– Teljes a keretünk – nyilatkozta dr. Molnár Tamás, a Szeged Férfi Vízilabdacsapat ügyvezetője -, sikerült megállapodnunk a szerb Nikola Bogdanoviccsal és a görög Aggelos Foskolosszal. Mindkét légiós komoly erősítést jelent, így a nyáron csatlakoznak a Szegedi Férfi Vízilabdacsapathoz.

– Mindketten szerepeltek hazájuk utánpótlás-válogatottjában – vette át a szót az OB I-es csapat vezetőedzője, Szabó Zoltán -, és mindketten izgalommal várják a szegedi időszakot. Céljuk, hogy bekerüljenek országuk felnőtt válogatottjába, így ez a mentalitás nagyon szimpatikus volt nekem. Nikola a montenegrói Budva csapatában szerepelt, ahol a legeredményesebb játékos volt, a Jadran Herceg Novi elleni kupadöntőn hét gólt szerzett. Komplex játékos, több poszton bevethető, de kapásoldalon érzi magát a legjobban. Aggelos az Etnikos csapatát erősítette, center, kiváló vízilabdás, ott kopogtat a görög felnőtt válogatott ajtaján. Szedmák Dávid mellett nagy szükségünk volt egy ilyen játékosra, örülök annak, hogy sikerült vele megegyeznünk.

A Szegedi Férfi Vízilabdacsapat július 15-én kezdi el a felkészülést a Szabó Zoltán, Barna Tamás edzőpáros irányításával.