TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Legyőztük idegenben a Kaposvárt

 
08 máj 2024

Hatalmas csatában, Sánta Dániel utolsó másodpercben szerzett góljával 18-17-re nyertünk a Kaposvár otthonában.

Kaposvár-Zue.hu Szegedi VE 17-18 (4-6, 4-2, 6-4, 3-6)
E.ON férfi vízilabda OB I., 7. helyért, 1. mérkőzés, Kaposvár, 200 néző.
Kaposvár: Kósik – Dőry Farkas 3, Berta 3, Pellei, Baj 1, Vindisch 2, Juhász-Szelei 3. Csere: Szilágyi (kapus), Aranyi 1, Kakstedter 3, Fülöp 1, Vörös. Vezetőedző: Surányi László.
Szegedi VE:
Danka – Sánta 3, Bóbis 5, Nagy 1, Horváth Zs., Kürti 2, Sziládi 3. Csere: Pörge, Klár 1, Leinweber 3, Horváth V., Tóth, Varga. Vezetőedző: Kiss Csaba.
Az egyik fél 7. pontjáig tartó párharc állása:
6:3 a javunkra.

Megvan! Sikerült megszereznünk a győzelmet, így lépéselőnybe kerültünk a hetedik helyért folytatott küzdelemben. Potyogtak a gólok a meccsen, összesen 35 találat született, szerencsére ebből a miénk volt a több, 18-at dobtunk, és csak 17-et kaptunk, így 18-17-re diadalmaskodtunk.

Jól kezdtünk, az első negyed után magabiztosan vezettünk. A második negyedben azonban egyenlített a Kaposvár, a harmadikben pedig meglépett tőlünk. Jól kezdtük az utolsó nyolc percet, pillanatok alatt egyenlítettünk, sőt, a vezetést is megszereztük. A hajrában viszont ismét a hazaiaknál volt az előny. De nem adtuk fel. Előbb egyenlítettünk, majd Sánta Dániel utolsó másodpercben szerzett góljával a győzelmet is megszereztük. Tettünk egy lépést a hetedik hely megszerzéséért.

Csapatunk pénteken 16 órakor az idény utolsó hazai meccsén fogadja a Tiszavirág Sportuszodában a Kaposvárt.