TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Legyőzött bennünket az OSC

 
14 febr 2023

Nyert az esélyes. Az E.ON OB I. 15. fordulójában hazai környezetben fogadtuk a Genesys OSC Újbuda csapatát. A vendégek 19-9-re nyertek ellenünk.

Zue.hu Szegedi VE–OSC 9–19 (1–6, 3–6, 2–3, 3–4)
E.ON OB I., 15. forduló. Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 200 néző. Vezette: Tordai, Rubos.
Zue.hu Szegedi VE: Kovács K. – Leinweber 1, Tóth Gy., Lakatos, Baj 2, Boros 5, Vékony. Csere: Gyovai (kapus), Kardos, Bóbis, Kürti, Báthory 1, Horváth V. Vezetőedző: Kiss Csaba.
OSC: Bisztritsányi – Angyal 2, Salamon 1, Csacsovszky E. 1, Tóth M., Vigvári Vi., Burián 5. Csere: Lévai (kapus), Manhercz K. 3, Várnai 1, Dala 1, Bundschuh 2, Petik 1, Aranyi M. 2. Vezetőedző: Varga Dániel.
Gól – emberelőnyből: 7/4, ill. 6/2.
Ötméteresből: 1/1, ill. 2/2.

Magabiztosan nyert az OSC, esélyeshez méltóan gyűjtötte be a 3 pontot. Mi tartalékosan szerepeltünk, sérültjeink, betegeink és eltiltott játékosunk is volt, így ismét több SZVPS-nevelés kapott szerepet.

A vendégek kezdtek jól, mi Baj Marci révén előnyből szereztük az első gólunkat. Hivatalosan ez volt az első szegedi találatunk a Zue.hu Szegedi VE néven. Hatalmas tempót diktált az OSC, így már az első negyedben tetemes előnyre tettek szert. A második negyedben Báthory Balázs megszerezte élete első OB I-es gólját, járt is érte a taps. A félidőben 12-4-re vezettek a vendégek.

A második félidőben bátrabbak lettünk, jöttek is a gólok, persze, nem volt esélyünk közelebb kerülni, hiszen a fővárosi csapatban több válogatott is szerepel, de a gólokat megünnepelte ismét a lelkes közönségünk. A vége 19-9-es OSC győzelem.

Kiss Csaba: – Gratulálok az OSC magabiztos sikeréhez. Nekem a mérkőzés második fele jobban tetszett, mert az elsőben gyorsan megadtuk magunkat. A nagyszünet után rájöttek a játékosok, hogy plusz energiával szép dolgokat lehet műveli. Az viszont kifejezetten tetszett, hogy három 17 éves játékossal a vízben is gólt tudtunk dobni. Nagyon tetszett Boros Tamás teljesítménye is. Hátul komoly problémáink adódtak, főleg az első két negyedben, amikor hiányzott a szívünk a játékból. A lőtt góljaink számával viszont elégedett vagyok.