TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Legyőzött bennünket a Honvéd

 
24 ápr 2023

Vereséget szenvedtünk az alapszakasz utolsó meccsén, a Honvéd 11-6-ra nyert ellenünk, így 9-12. helyért folytatjuk a küzdelmet.

Zue.hu Szegedi VE–Honvéd 6–11 (0–3, 2–3, 2–3, 2–2) 
Férfi vízilabda OB I., alapszakasz, 26. forduló. Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 100 néző. Vezette: Kollár, Kovács S.
Zue.hu Szegedi VE: Kovács K. – Bóbis, Lakatos 1, Baj, Horváth Zs., Kürti 1, Leinweber 3. Csere: Molnár D. (kapus), Sánta, Kardos, Tóth Gy. 1, Horváth V., Vékony, Pörge. Vezetőedző: Kiss Csaba.
Honvéd: Decker A. – Kevi 1, Fejős 1, Kiss B., Gregor 2, Ekler Zs. 3, Nyíri. Csere: Hessels S., Ekler B., Hosnyánszky 3, Sugár 1, Simon H. Vezetőedző: Szivós Márton.
Gól – emberelőnyből: 8/2, ill. 7/5.
Ötméteresből: 2/1, ill. -.

Megható eseménnyel indult az utolsó alapszakaszbeli meccsünk. Romics Roli ajándékot adott át Szivós Mártonnak, egykori játékosunknak, és a Molnár ikreknek, Hugónak és Manónak. Roli 10 éve beteg volt, ekkor látogatta meg őt dr. Molnár Tamás a gyermekeivel és Szivós Marcival. Roli rendbe jött, ma már egyetemista. Az ikrek egy aláírt labdát adtak ajándékba, Marcitól pedig egy Honvéd pólót kapott. Szép jelenet volt.

A meccsen a vendégek remekül kezdtek, nekik hatalmas téttel bírt a találkozó, hiszen egy esetleges győzelemmel a négybe jutnak. Éppen ezért nagy tempóval kezdtek, már az első negyed után megléptek tőlünk. A második negyed hajrájában kaptuk össze magunkat, sikerült gólokat szereznünk. Megközelíteni már nem tudtuk a Honvédot, így a vendégek 11-6-ra nyertek, bejutottak a négybe, mi pedig a 9-12. helyért folytatjuk a küzdelmet. Ellenfelünk a Kaposvár lesz.

Kiss Csaba: – Gratulálok a Honvéd fantasztikus idei eredményéhez, végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak. Ezen a héten két olyan csapatot láttunk vendégül, amelynek óriási volt a tét. A Honvéd az elődöntőbe jutásért játszott, a Szentes a bennmaradásért. Ez nekünk nem volt szerencsés, hiányoltam a fiúkból az érzelmeket, a játék iránti tiszteletet, csak tették a dolgukat gépiesen. Emiatt nagyon szomorú vagyok. Most már a rájátszásra koncentrálunk, Hosnyánszky Norbinak pedig gratulálok, egy fantasztikus évvel zárhatja le a gyönyörű játékos-pályafutását.