TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Lakatos Soma: sok jó dolgot csináltunk

 
31 okt 2021

Csapatunk 12-8-as vereséget szenvedett a jó erőkből álló Ferencváros ellen. A meccsen az utánpótlás válogatott Lakatos Soma három gólt szerzett. Vele beszélgettünk a hazai bajnokiról, illetve a soron következő két fontos idegenbeli meccsről.

Bátran játszottunk a remek erőkből álló Ferencváros ellen. Mi az, amit ebből a meccsből tovább vihetünk?

– Sok jó dolgot csináltunk támadásban és védekezésben is. Azok a dolgok, amik sikerültek egy Fradi szintű együttes ellen, azok önbizalmat kell, hogy adjanak a saját szintünkön lévő csapatok ellen. Emellett az a szív, amivel játszottunk az elengedhetetlen lesz a szezonban.

Három gólt is szereztél a Fradi ellen, az első parádés volt, egy remek ejtés! Mire gondoltál mielőtt elengedted a labdát?

– Láttam, hogy kint áll a kapus és gondoltam, hogy megpróbálom, bejött, jó döntés volt.

Népes szurkolósereg volt a lelátón. Milyen érzés volt ennyi néző előtt játszani?

– Mindig jó ennyi néző előtt játszani és nagy erőt tud az adni a medencében. Remélem az összes hazai meccsünkön legalább ennyien kint lesznek.

Kőkemény hét vár ránk! Két meccs, méghozzá mindkettő idegenben. Előbb Debrecenben, majd Kaposváron szerepelünk. Mit vársz?

– Elképesztő nehéz kettő meccsnek nézünk elébe. Minden idegszálunkkal ezekre a bajnokikra kell majd koncentrálnunk. Az első perctől az utolsóig hajtanunk kell majd egymásért és a győzelemért. Fontos lesz, hogy fegyelmezettek legyünk hátul és elől kihasználjuk a helyzeteinket.