TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Küzdöttünk, hajtottunk, ott voltunk a bravúr közelében

 
03 ápr 2022

Szoros meccsen, 12-11-es vereséget szenvedtünk a Honvéd otthonában, így a 7. helyért folytatjuk a küzdelmet.

Végig nyílt volt a küzdelem, szoros volt a meccs, benne volt a bravúr is. Parádésan kezdtünk, az első negyed után 2-1-re vezettünk. A második nyolc percben a Honvéd dominált, 6-3-ra elhúzott. De nem adtuk fel, fokozatosan dolgoztuk le a hátrányunkat, így az utolsó negyedben egyenlítettünk, 11-11. Egykori játékosunk, Manherzc Ádám a hajrában szerzett még egy gólt, mi támadtunk az egyenlítésért, de ez végül nem jött össze, így 12-11-re vereséget szenvedtünk.

Ezzel eldőlt, hogy a Pécs ellen folytatjuk a küzdelmet, a 7. helyért csatázunk a Baranya megyei együttessel.

Budapesti Honvéd–Szegedi VE 12–11 (1–2, 5–1, 2–4, 4–4)
E.ON OB I, rájátszás az 5-8. helyért, Budapest, Kőér utca, 120 néző. Vezette: Kovács S., Füzesi
Honvéd: Decker A. – Ekler B. 4, Kiss B. 1, Kevi, Fejős 2, Hosnyánszky, Hessels B. Csere: Simon H., Decker Á., Gregor, Sugár 2, Hessels S. 1, Manhercz Á. 2. Edző: Szivós Márton
Szegedi VE: Molnár D. – Bóbis B. 1, Boros 2, Horváth Zs., Sánta 1, Leinweber, Kürti 1. Csere: Kardos A. 1, Tóth Gy. 2, Pörge, Baj 1, Hajdu A., Lakatos S. 2. Edző: Kiss Csaba
Gól – emberelőnyből: 9/3, ill. 9/6
Gól – kettős emberelőnyből: 1/1, ill. –
Kipontozódott: Tóth Gy. (18. p.)
Kiállítva (végleg, cserével): Fejős (23. p.)
Az egyik fél 7. pontjáig tartó párharc végeredménye: 9:0 a Honvéd javára

Szivós Márton: – A célunkat elértük, az ötödik helyért folytathatjuk. Jó ritmusú, kemény mérkőzés volt, a Szeged alaposan megnehezítette a dolgunkat, de egy góllal mi voltunk a jobbak.
Kiss Csaba: – Megérdemelten nyert a Honvéd, de nem lehetek elégedetlen csapatom teljesítményével sem. Bebizonyítottuk, hogy nem véletlenül jutottunk be a legjobb nyolc közé, meg akarjuk nyerni a párharcot a hetedik helyért.