TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kürti Dominik három góllal tért vissza

 
28 szept 2021

Csapatunk nagyszerű rajtot vette az E:ON OB-ben. Az első meccsen 13-6-ra nyertünk a Szentes ellen. Szerdán 12.30-kor jön az újabb feladat, a Tiszavirág Sportuszodában az OSC-t fogadjuk. A megyei derbi egyik hősével, a betegsége után három góllal visszatérő Kürti Dominikkal beszélgettünk.

– Milyen érzés volt szurkolók támogatása mellett megszerezni az első győzelmet?

Óriási élmény volt újra hazai közönség előtt játszani, főleg Szegeden. Imádom ezt a légkört, amit a szegedi szurkolók tudnak nyújtani a meccseken, és ezúton biztatom a szegedieket, hogy látogassanak ki minél több hazai mérkőzésünkre, mert ez nekünk nagyon sokat jelent és mi minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy fantasztikus élményekkel menjenek haza.

– Mi volt a siker kulcsa?

– A mérkőzés kulcsa szerintem az egymásért való küzdés, odaadás volt. Mindenki tette a maga dolgát a vízben és nem foglalkoztunk semmilyen külső tényezővel, csak a győzni akarással és ez mindig kifizetődő.

– Hosszú kihagyás után tértél vissza. Gondoltad volna, hogy 3 góllal?

– Igen, elkaptam sajnos egy elég komoly vírust, aminek mai napig érzem a tüneteit, iszonyatosan fáradékony vagyok ezért is volt az, hogy engem nagyon sűrűn kellett cserélni. Megmondom őszintén nem gondoltam, hogy ilyen mértékben tudom segíteni a csapatot.

– Mit vársz az OSC ellen?  

– Szerdán érkezik hozzánk az OSC, remélem sikerül egy olyan mérkőzést játszani a tavalyi döntős csapattal ami nem a papírforma. Személy szerint én nagyon élvezem ezeket a meccseket ,amikor papíron egy esélyesebb csapat érkezik hozzánk, mert ezek a csapatok ellen a legjobb megmutatni, hogy mire képes ez a keret. Mi mindent megteszünk azért, hogy egy színvonalas mérkőzést láthassanak a szurkolóink.