TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kürti Dominik: az első hét nagyon nehéz volt

 
23 júl 2021

Csapatunk két hete végzi az alapozómunkát Szegeden, a Tiszavirág Sportuszodában. Napi két foglalkozást vezényel Kiss Csaba vezetőedző és stábja, Barna Tamás és Rau Zoltán. Kemény időszak ez! Kürti Dominikkal beszélgettünk.

– Hogy bírjátok az alapozást?

– Nagyon jól bírjuk az edzéseket, de ez köszönhető Csabának, hogy profi módon betartotta a fokozatosság elvét. Az első héten jobban rámentünk az alapmozgásokra, a második héten viszont már előkerült a labda is.

Melyik hét volt a nehezebb az eltelt kettőből?

– Személy szerint nekem a kezdetek mindig nehezebbek. Másfél hónap kihagyás után újra elkezdeni az edzéseket mindig megterhelő. Ha kell választani a két hétből, hogy melyik volt nehezebb én az elsőt mondanám

– Milyenek az új csapattársak?

– Úgy érzem nagyon jól beilleszkedtek az új csapattársak, igaz nincs még itt mindenki de ezzel nem lesz probléma azok esetében sem akik még nincsenek velünk.

– Mire lehet képes a csapat az új szezonban?

– Bizakodó vagyok, egy fiatalos, gyors csapatra számítok. Meg szeretnénk nehezíteni a dolgukat azoknak a csapatoknak, akik papíron esélyesebbek. Úgy gondolom a következő szezonban nagyon jó, izgalmas meccseket láthatnak majd a szurkolóink a Tiszavirágban, akik az előző idényben nagyon hiányoztak nekünk.