TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Közel voltunk újból a bravúrhoz

 
17 márc 2024

Végig nyílt küzdelemben, 11-10-es vereséget szenvedett Szolnokon férfi csapatunk.

Szolnoki Dózsa-Zue.hu Szegedi VE 11–10 (3–1, 2–3, 3–4, 3–2)  
E.ON OB, Felsőház, 2. forduló, Szolnok, 250 néző. Vezette: Kovács Cs. T., Ercse.
Szolnok: Bányai – Kovács Gergő, Pásztor M. 2, Jansik D. 4, Ágh, Szeghalmi 3, Vámosi. Csere: Ionescu, Teleki, Vismeg Zs. 2, Pető A. Schmölcz, Simon D. Vezetőedző: Hangay Zoltán
Zue.hu Szegedi VE: Danka – Nagy M. 1, Bóbis B. 2, Horváth Zs. 1, Sánta, Kürti 3, Sziládi 1. Csere: Gyovai (kapus), Tóth Gy., Pörge 1, Kasza, Leinweber 1, Klár, Horváth V. Vezetőedző: Kiss Csaba
Emberelőny: 13/5, ill. 18/4.
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. –.
Kipontozódott: Vámosi (28. p.), Tóth Gy. (29. p.), Teleki (31. p.)

Közel voltunk ismét a pontszerzéshez. Hatalmas csatát vívtunk a Szolnoki Dózsa otthonában, végül a hazaiak 11-10-re legyőztek bennünket. Az első negyed után ellenfelünk vezetett, de fokozatosan jöttünk fel,  a harmadik negyed után 8-8 állt az eredményjelzőn. Az utolsó nyolc perc is sok-sok izgalmat tartogatott, volt esélyünk a pontszerzésre, végül a Szolnok egyetlen góllal legyőzött bennünket.

Csapatunk legközelebb március 30-án (szombat) 15 órakor a Honvéd együttesét fogadja a Tiszavirág Sportuszodában.

Hangay Zoltán: – Sokat fejlődött a szegedi csapat az elmúlt időszakban. A legutóbbi szezonban rossz játékkal fontos pontokat hagytunk Szegeden, ezúttal is gyengébb teljesítményt nyújtottunk, de legalább sikerült nyernünk.

Kiss Csaba: – Magas hőfokú mérkőzést játszottunk a jól felkészített Szolnok otthonában. Most is bizonyítottunk, hogy nem kirándulni jöttünk a felsőházba. Közel álltunk a pontszerzéshez, de sajnos nem sikerült a bravúr.