TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Közel voltunk hozzá, végül vereséget szenvedett női csapatunk

 
29 okt 2023

Nagy csatában, 10-9-es vereséget szenvedett női csapatunk.

Zue.hu Szegedi VE-III. kerületi TVE 9-10 (4-3, 1-4, 4-1, 0-2)
MOL női OB I., Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 100 néző. Vezette: Csizmadia, Tordai.
Zue.hu Szegedi VE: Gyöngyösi – Szabó K. 1, Baksa, Tátrai 2, Pádár 1, Botka 1, Gémes 3. Csere: Pap 1, Bocskay, Binder, Gálicz, Hasznos. Vezetőedző: Szabó Tamás.
III. kerületi TVE: Gresó – Brezovszki 3, Kiss, Ráski 1, Veresné, Raja 1, Gyöngyössy A. 3. Csere: Poor (kapus), Keresztes 2, Török, Huszti, Hajdú. Vezetőedző: Lukács Dénes.

Az Eger elleni hazai győzelem után ismét a Tiszavirág sportuszodában szerepelt női csapatunk, szombaton a fővárosi III. kerületi TVE együttesét fogadták a lányok.

A vendégek kezdtek jobban, 2-0-ra léptek el, majd jött Gémes Alexa gólja, ami nyugtatólag hatott a csapatra. Pádár Bogi egyenlített, majd ismét Gémes Alexa volt eredményes, így fordítottunk, 3-2. Egészen 5-4-ig tartottuk a vezetést, azonban ekkor visszaestünk, ellenfelünk zsinórban három gólt szerzett, így 7-5-re meglépett. Nem adtuk fel! Most mi rámoltunk be zsinórban három gólt, így 9-8-ra fordítottunk, ezzel az eredménnyel zárult a harmadik negyed.

Izgalmakban nem volt hiány! Az utolsó nyolc percben megvoltak a lehetőségeink, de nem éltünk vele, a III. kerület kétszer is eredményes volt, így vendégek 10-9-re nyertek ellenünk.

Szabó Tamás: – A szerdai Eger elleni győzelem után fáradt volt a csapatom, az utolsó negyedben kijött, hogy a vendégek kispadja hosszabb. Két támadásunk is elment két nehezen megítélhető szituációban, amit nehéz jól látni. Nagyon komoly teljesítmény, hogy ezt az erős csapatot tíz kapott gólon tartottuk. Hatalmas szívvel játszottak a lányok, fájdalmas eggyel kikapni, de az élet mindig ikszre játszik. A Kerület két ilyen vereséget szenvedett már idén, kár, hogy ellenünk adta vissza nekik a sor ugyanilyen különbséggel a győzelmet.

Női csapatunk legközelebb november 8-án (szerda) 20 órakor a Győr csapatát fogadja a Tiszavirág Sportuszodában.