TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Következik a Csongrád-Csanád vármegyei El Classico

 
17 ápr 2023

Szerdán 20 órakor az E.ON OB I 25. fordulójában hazai környezetben, a Tiszavirág Sportuszodában szerepelünk. A Csongrád-Csanád vármegyei El Classicon a Szentes fogadjuk.

Még két meccs van hátra az E.ON OB I alapszakaszából. Mindkettő hazai medencében, a Tiszavirág Sportuszodában játsszuk. Szerdán 20 órakor jön ami különleges Magyarországon, a Csongrád-Csanád vármegyei El Classico. Ellenfelünk a Metalcom Szentes együttese lesz.

Egy megyei derbi mindig különleges, és ez így volt idegenben is, ahol komoly csatában tudtunk 11-8-ra nyerni. A félidőben 5-5 volt az eredmény, egy remek harmadik negyeddel tudtuk eldönteni a meccset. Mi jelenleg a kilencedik helyen állunk a bajnokságban, matematikai esélyünk van még megszerezni a nyolcadik helyet, de a Miskolc lépéselőnybe került, hiszen nekik

A szerdai és szombati Honvéd (kezdés: 16 óra) elleni összecsapásra az OTP Bank – PICK Szeged bérlettel rendelkező szurkolók ingyen tudnak bejönni, elég csak a belépésnél felmutatni. A szombati alapszakasz zárómeccsre meglepetéssel készülünk a szurkolóinknak. Az első 50 jegyvásárlónk pedig ajándékbelépőt kap a 18 órakor kezdődő OTP Bank PICK Szeged-Fejér B.Á.L. Veszprém NB I-es kézilabda-mérkőzésre.