TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kiváló harmadik negyed, megnyertük a rangadót

 
13 nov 2021

Szegedi VE-PVSK-Mecsek Füszért 10-7 (2-0, 2-4, 5-1, 1-2)
E.ON férfi vízilabda OB I, 8. forduló, Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 200 néző.
SZVE: Gyapjas – Kardos 2, Tóth Gy. 1, Bóbis 1, Baj 1, Kürti 3, Horváth Zs. Csere: Sánta, Pörge, Hajdu, Lakatos 1, Vékony, Mekkel 1. Vezetőedző: Kiss Csaba.
PVSK: Józsa – Kolozsi 3, Csorba 3, Csacsovszky 1, Gál, Gaszt, Reisz. Csere: Gelencsér (kapus), Almási, Némethy, Lihotzky, Oltean, Aranyi, Kőszegi. Vezetőedző: Török Viktor.

Újabb hazai bajnoki várt ránk szombat kora este a Tiszavirág Sportuszodában. Rangadón fogadtuk a Pécs együttesét.

Kürti Dominik révén a meccs elején vezetést szereztünk, és az első negyedben még Baj Marcell is eredményes volt, így jól indítottuk a meccset.

A második negyedben 3-1-re és 4-2-re is vezettünk, azonban a vendégek remek hajrát nyitottak, így egyenlítettek, 4-4 volt a félidőben.

A PVSK emberelőnybe került a harmadik nyolc perc elején, azonban sikerült ezt kivédekezni, majd Bóbis Botond a tőle megszokott magabiztossággal értékesítette a büntetőt, ami nyugtatólag hatot ránk. Kardos Alexander, majd Mekkel Máté is gólt szerzett, először a meccsen hárommal léptünk meg: 7-4. És ha egy üzlet beindul, a védelmünk remekül zárt, a szülinapos Gyapjas Brendon jól védett, így Kürti Dominik gólja után már 8-4 volt a javunkra. A hajrában egy gól ott, egy gól itt, így 9-5-ös szegedi vezetés állt az eredményjelzőn.
Kettős emberelőny váltott gólra a PVSK, majd Lakatos Soma volt részünkről eredményes, 10-6. Ezután okosan tartottuk az előnyünket, így a végén 10-7-re diadalmaskodtunk, és fontos győzelmet arattunk.