TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kiváló első félidő után, vereség

 
16 dec 2021

Az év utolsó bajnokiját vívtuk szerda este Budapesten, a BVSC ellen. Nem sikerült a bravúr, a hazaiak végül magabiztosan nyertek ellenünk.

Pedig sokáig minden jól alakult. Bátran és eredményesen játszottunk, benne volt a levegőben a bravúr. Az első negyedben a BVSC szerzett vezetést, de mindig egyenlítettünk, sőt, a 2. nyolc percben sikerült is átvenni a vezetést, 3-4. Ez erőt adott, a félidőben 5-5 állt az eredményjelzőn.

Vékony Ákos góljával indult a harmadik negyed, ismét vezettünk, 6-5 volt a javunkra. Ezután viszont megtört valami, ellenfelünk előbb egyenlített, majd fokozatosan növelte az előnyét. Ezután már nem volt esélyünk, így a végén 14-7-re vereséget szenvedtünk.


BVSC-ZUGLÓ–Szegedi VE 14–7 (3–2, 2–3, 4–1, 5–1)

E.ON OB I, 13. forduló, Laky uszoda, 80 néző. Vezette: Csanádi, Bereczki.
BVSC: Kardos G. – Mészáros M. 3, Pásztor M., Nagy M. 1, Ágh, Batizi 2, Csapó M. 4. Csere: Kovács P. 1, Tátrai D. 1, Szabó II Bence 1, Mészáros Cs. 1, Irmes P. Edző: Kemény Kristóf
Szegedi VE: Gyapjas B. – Horváth Zs., Bóbis B. 1, Hajdú A. 1, Sánta, Kürti, Lakatos 2. Csere: Katona B. (kapus), Kardos A. 2, Vékony 1, Baj, Tóth Gy., Mekkel, Tanács. Edző: Kiss Csaba
Gól – emberelőnyből: 12/6, ill. 15/7.
Gól – kettős emberelőnyből: 1/1, ill. –.
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 1/1.
Kipontozódott: Szabó II Bence (22. p.), Horváth Zs. (25. p.), Lakatos (26. p.), Batizi (30. p.), Baj (31. p.)

Kemény Kristóf: – A Szeged két és fél negyedig nagyszerűen tartotta magát, csak a harmadik szakasz utolsó két-három percében tudtunk előnybe kerülni. Olyan érzésem volt, hogy csak túl akartunk esni az idei utolsó mérkőzésen, és a pihenőt vártuk, emiatt nem voltunk pontosak és elég fegyelmezettek, nem játszottunk csapatként. A harmadik negyedtől feljavultunk, és a legfontosabb, hogy hoztuk a meccset.

Kiss Csaba: – Az első két negyedben felvettük az ellenfél ritmusát, nagyon jól tartottuk magunkat, ám ez rengeteget kivett belőlünk. Az ilyen sok kiállítás nem kedvez a játékunknak, elfáradtunk a meccs második felére, emiatt a védekezésünk szétesett, és a kapusunk kiszolgáltatott helyzetekbe került.