TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kiss Csaba: kemény meccsekkel kezdünk!

 
21 febr 2017

A ContiTech Szeged Diapolo OB I-es férfi vízilabdacsapata szerdán 19 órakor az FTC ellen kezdi meg szereplését a felsőházas rájátszásban. A csapatkapitánnyal, Kiss Csabával beszélgettünk.
– Mit vársz a Ferencváros elleni meccstől?

– Nem mi vagyunk az esélyesek, ezzel tisztában vagyunk, de ha olyan hozzáállással és mentalitással játszunk, mint ahogy idén tesszük, akkor szoros meccset vívhatunk. A Fradi az elmúlt hétvégén kőkemény meccset vívott a nemzetközi porondon, biztos vagyok benne, hogy ezt nem könnyű kipihenni. Éppen ezért kell koncentráltan játszanunk, mert akkor végig nyílt lehet a meccs.

– Idén jó formában játszunk, ez erőt adhat!

– Az ősszel sok fontos pontot hullajtottunk el, játszottunk sajnos döntetlent is. Ezek a pontok most nagyon hiányoznak, a rájátszásban ezeket vissza kell szereznünk.

– Az FTC után a BVSC-vel is idegenben játszunk. Ott sem lesz könnyű a dolgunk.

– Nem ám! De ne feledjük, ezek a csapatok még visszajönnek hozzánk. Szeretnénk jó eredményt elérni idén, ehhez pedig elengedhetetlenek a bravúrok, ami benne van a csapatban.

– Ismét lesz Máltán vízilabdatábor, amit te szervezel.
– Tavaly is nagyon sikeres volt, idén is megszervezem. A vízilabda mellett az angolnyelv-tanulás és a nyaralás is fontos szerepet tölt be. Egy éve remek hangulatban zajlott az egész pólós tábor, az ország számos pontjáról érkeztek fiatalok. Volt szegedi játékos is velem. Fontos, hogy egész végig a gyerekekkel vagyok, várom őket a reptéren, és hozom is haza őket. Várom a jelentkezést, biztos vagyok benne, hogy ez mindenki számára felejthetetlen 10 nap lesz.