TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kiss Csaba: ez nem a játékosok kedvenc időszaka

 
16 jan 2024

Csapatunk január 3-án látott munkához, jelenleg alapozást végeznek a fiúk. Edzés délelőtt, edzés délután. Kemény időszak ez. Vezetőedzőnkkel, Kiss Csabával beszélgettünk.

– Hogy bírják a fiúk?

– Ez nem a kedvenc időszakuk, az biztos. De ez a hónap már csak ilyen lesz. Sokat úszunk, sokat kondizunk, a labda nagyon ritkán kerül elő. Hosszú a szünet a bajnokságban, ezt pedig ki kell használni, hiszen márciustól újból jön az erőltetett menet, rengeteg meccs vár ránk, és ha már a legjobb nyolc között szerepelünk, akkor szeretnénk meglepetéseket szerezni, előrelépni a tabellán. Most teszünk le egy jó alapot, amire majd építhetünk. Maximálisan odateszi mindenki magát az edzéseken, egy rossz szót nem mondhatok a játékosaimra. Szeretek velük dolgozni, mert tisztában vannak azzal, ha most mindent jól elvégzünk, annak lesz eredménye. Egyelőre még nem lesznek edzőmeccsek, a jövő héten viszont már többször is előkerül a labda, de csak a taktikai elemek csiszolásán lesz a fő hangsúly.

– Hogy élted meg a fiatal magyar férfi vízilabda-válogatott eddig Eb-szereplését?

– Csodálattal és büszkeséggel. Hatalmas ereje van a magyar férfi vízilabdának, hiszen azok a fiatalok, akik most szerepet kaptak, éltek is vele. Rólunk beszél mindenki. Jó érzés volt minden meccset végig izgulni, szurkolni nekik, bízom benne, hogy sikerül megszerezniük a bronzérmet.

– Szombaton Makón találkozhatnak veletek a szurkolók.

– Igen, a Hagymatikum Fürdő meghívására érkezünk, hiszen a létesítmény a 12. születésnapját ünnepli. Kimozdulunk egy kicsit, megmutatjuk magunkat vidéken is.