TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kiss Csaba: csapatként kell nagyot alkotni!

 
09 febr 2016

A Contitech Szeged Diaplo szerdán (február 10.) 18 órakor Hódmezővásárhelyen, a Gyarmati Dezső sportuszodában az olasz AN Brescia ellen az Európa Kupa elődöntőjében csatázik. Riválisunk az első meccsen 9-8-ra nyert, így 1 gólos hátrányban várjuk az Év meccsét! Tét a döntő!

Mindenki rendben van, teljes a keret, készülünk, várjuk a visszavágót. Hétfőn este és kedd este is a meccshelyszínen gyakoroltunk. Nagy meccs lesz, amit mindenki nagyon vár: vezető, edző, játékos és természetesen a szurkolók!

Nézzük a kapitányt, Kiss Csabát, hogy mit mond a visszavágó előtt:

  • – Csapatként nagyot kell alkotnunk, de egyénileg is figyelni kell a párharcokra, hiszen Rizzót és Molinát például tömik a labdákkal, a Brescia nagyon bízik a válogatottak egyéni képességeiben. Egyénileg lebontva sem éreztem erősebbnek nálunk az ellenfelet az első meccsen, ezért apróságok dönthetnek majd a találkozón. Ilyenkor pedig nemcsak a rutinosok lehetnek kulcsszereplők, hanem a tehetségek is, a mi fiataljainkban ugyanis a megfelelő tudás mellett a kellő vagányság is megvan a sikerhez – nyilatkozta Kiss Csaba.

Szerdán 17 órakor nyit a pénztár, a B-közép tagjait 17.30-kor engedik be. A találkozót orosz-görög bírói páros fújja.

A meccset a Digi Sport 1 élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik, csapatunk Facebook-oldala pedig negyedenként jelentkezik friss eredményekkel.