TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kiss Csaba: amennyien leszünk, harcolunk!

 
19 febr 2015

Ha hatan, akkor hatan!
Szombaton 18 órakor az újszegedi sportuszodában újabb rangadót játszik a Tiszavirág Szeged Diapolo férfi vízilabdacsapata. Kiss Csabáék ellenfele a Ferencváros lesz. Hét közben többen is betegek voltak a szegedi csapattól, így kérdéses, hogy milyen kerettel veszik fel a küzdelmet.

„Kórház a város szélén!” – szólt még kedd délután a telefonba Varga Péter, a Tiszavirág Szeged Diapolo férfi vízilabdacsapatának vezető- edzője. A fiatal tréner nem volt túl jó kedvében, mert többen is betegek voltak.
– Most már többen vagyunk, visszatért a két válogatott, Seman és Manhercz is, így alakul a csapat – kezdte a beszélgetést a csapatkapitány, az Európa-bajnok Kiss Csaba.
Szombaton újabb fontos meccs következik. Érkezik a Ferencváros, amelytől idegenben nem mindennapi csatában 10–9-ra kapott ki a Tiszavirág.
– A Kaposvár otthonában is hasonló módon szenvedtünk vereséget, mint a zöld-fehérektől, és őket itthon sikerült legyőznünk, így most is ez a célunk, erőt meríthetünk abból, hogy ez egy másik rivális ellen már sikerült. Nem foglalkozunk azzal, hogy most akkor ki jön rendbe, ha hatan vagyunk, akkor hatan harcolunk majd az FTC ellen – folytatta a több mint 400 OB I-es meccset játszó balkezes pólós.
Szegeden mindig is remek volt a hangulat. A csapatnak van egy lelkes és kitartó B közép szurkolótábora, akik jóban-rosszban kitartanak a kedvencek mellett.
– Fontos láncszemei a csapatnak. Mindig is erőt adnak, és őket tartom az igazi szurkolóinknak, mert ők most is ott vannak a meccseinken. Sok-sok drukkerünk volt akkor is, amikor telis-tele voltunk világsztárokkal, azonban azok, akik most is eljönnek nekünk drukkolni, azok az igazi szurkolóink, szeretnek bennünket, amiért hálásak vagyunk.
Kiss Csaba a nyártól a Szeged Vízipóló Suli utánpótlásedzője, a vidék IV trénere.
– Aranyosak a gyerekek, nagyon jól dolgoznak, és sokat fejlődtek. A lényeg, hogy szeressék, amit csinálnak, és ezzel nincs gond, hatalmas a motivációjuk – fejezte be a beszélgetés Kiss Csaba.