TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kiss Csaba: a szurkolókkal együtt sikerülhet!

 
11 nov 2015

Szerdán 18.15-kor az újszegedi sportuszodában a német Hannover csapata ellen szállunk harcba az Euro-kupában. A tét a legjobb négy közé jutást, a visszavágót december 16-án rendezik. Minden játékosunk egészséges, így a legerősebb kerettel vehetjük fel a versenyt. A németek kedd este már Szegeden edzettek. A belépő 1000 forintba kerül. A pénztár 17.15-kor nyit. A 10 éve aluliak nézhetik meg a meccset ingyen.

A találkozót a Digi Sport TV közvetíti, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik. Csapatunk Facebook-oldala negyedenként részeredménnyel számol be az állásról.

– Nehéz meccsnek ígérkezik, pontosabban jósolni lehetetlen. A szurkolókra nagy szükségünk lesz, remélem, minél többen jönnek és erőt adnak, ugyanis egy ilyen párharcban nem lehet hibázni. Minden támadásnak, minden passznak jelentősége van. Fizikálisan és lelkileg is felkészültünk, nagyon erősnek érzem a csapatot. Jó, hogy egy ilyen derbi előtt ifjú tehetségeink már néhány nemzetközi meccsen játszhattak, ennyi tapasztalatra szükségük volt, hogy egy ilyen találkozón a maximumot tudják nyújtani – nyilatkozta Kiss Csaba.