TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kikaptunk Szolnokon, marad a bronzcsata

 
09 máj 2013

11-8-ra kikaptunk a férfi vízilabda Vodafone OB elődöntőjében Szolnokon, így a hazai csapat 2:0-ra megnyerte a párharcot, és bejutott a bajnoki döntőbe. Az A-Híd Szeged VE a bronzéremért a Vasassal csatázik.

Idén sem sikerült. A férfi vízilabda OB I elődöntőjének második meccsén a Szolnok 11–8-ra győzött az A-Híd Szeged VE ellen, és 2:0-ra megnyerte a párharcot. A szegedi vesztes meccs után a közel 30 fős A-Híd-tábor reménykedett abban, hogy sikerülhet a bravúr, az egyenlítés. A harmadik negyedben Varga Péter pöccintése után, amikor a meccsen először és utoljára vezetett a Szeged (7–6), mindenki reménykedett. Eddig a pillanatig jól is játszottak a Vincze-fiúk, küzdöttek, Baksa számos bravúrt bemutatott a kapuban, így tényleg megvolt minden esély arra, hogy egyenlítsen a kétszeres magyarkupa-győztes.
Azonban jött egy újabb 5–0-s periódus. Egy újabb időszak, ami az elmúlt meccseken jellemző az A-Hídra.

A szerda esti meccsen a harcosságra nem lehetett egyetlen panasza sem senkinek. Mentek, küzdöttek a vendégek, felvették a kesztyűt, és most több jó teljesítmény is akadt, de ez kevés volt. Ennyit nem lehet hibázni. Számos emberelőny maradt ki, és védekezésben is akadtak gondok.

Vincze Balázs: – Jobban játszottunk, mint Szegeden, de nem mentünk vele sokra. Az elődöntős párharcot csakúgy, mint tavaly, most is az első meccsen vesztettük el. Egy évünk volt arra, hogy tanuljunk a hibáinkból, de nem tudtuk ezt megtenni. Azt gondolom, ezt a csapatot senki más nem tudja megverni, csak saját maga – most is ez történt.