TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kezdünk! Szombaton az első bajnoki itthon!

 
07 okt 2022

Szombat 17 órakor az E.ON OB I-ben, az első fordulóban a Kaposvár együttesét fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában.

Rajt! Megkezdődik a 2022–2023-as bajnoki szezon, elstartol az E.ON OB I-es bajnokság. A nyitófordulóban itthon, a csodaszép Tiszavirág Sportuszodában kezdünk. Szombat 17 órakor a Kaposvárt látjuk vendégül.

Teljes a csapatunk, így a legerősebb összeállításban vehetjük fel a küzdelmet. Egész héten erre a találkozóra készültünk. Szerdán délelőtt kétkapuztunk a Szentes ellen, péntek délelőtt volt még egy edzésünk, utána jöhet a premier.

Az elmúlt bajnokságban mi a hetedik helyet szereztük meg, a Kaposvár kilencedik lett. Idegenben 10–8-ra kaptunk ki, úgy, hogy a félidőben még nálunk volt az előny, 5–2 volt a javunkra. Itthon javítottunk, és a kaposvári meccshez hasonlóan itt is 10–8 lett az eredmény, csak a mi javunkra. Különösen a harmadik negyedben remekeltünk, ez döntötte el a meccset, ezt a nyolc percet 5–2-re hoztuk. A bajnokin Kürti Dominik és Lakatos Soma 3-3 gólt szerzett.

Az biztos, hogy a szurkolóinkra nagy szükségünk lesz, hiszen szeretnénk győztes rajtot venni az OB I-ben. Nem lesz könnyű dolgunk, mert a Somogy megyei együttes erősített a nyáron, több játékost is igazolt, így komoly csatára, küzdelemre számíthat az, aki kilátogat a Tiszavirág Sportuszodába.