TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kezdődik! Magyar Kupa-selejtezővel indul a szezon

 
30 aug 2019

Kezdünk! Vasárnap és hétfőn három meccset játszunk a BENU Magyar Kupa-selejtezőben. Kaposváron vendégeskedünk, a Vasas, a Kaposvár és a Honvéd lesz az ellenfelünk. A csoportból az első helyezett jut tovább.

Hat hét felkészülésen vagyunk túl. Sokat edzettünk, gyakoroltunk, felkészülten várjuk a bemutatkozást. Több edzőmeccset is játszottunk, a héten a BVSC és a Honvéd ellen gyakoroltunk. Mindenki rendben, 18-as kerettel kelünk útra, mert számunkra ez az MK-selejtező is remek felkészülés.

Mesterünk, Szabó Zoltán kiemelte, hogy a háromnapos viadalon mindenki szerepet kap, és sokat játszik majd. Minden meccsre szükségünk lesz, hogy minél jobb formába lendüljünk, mert a célunk, hogy sikerüljön kiharcolni a bennmaradást.

Most azonban jön az első feladat, amelyen természetesen minden meccsen kettőzött erővel szállunk harcba Kaposváron.

Szurkolóinknak fontos információ, hogy a szeptember 4. (szerda) 18 órakor kezdődő Ferencváros elleni hazai meccsre mindenki ingyen jöhet be. Ez lesz az első meccsünk az E.ON OB I-ben.

A Szeged programja a BENU Magyar Kupában, vasárnap 12 óra: Szeged-Vasas, 16: Kaposvár-Szeged. Hétfő, 11.30: Szeged-Honvéd.