TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kezdődik a szezon! Stratégiai megállapodás a MOL-lal!

 
05 okt 2022

Szerda délelőtt a Tiszavirág Sportuszodában idénynyitó sajtótájékoztatót tartott csapatunk. Szombaton elstartol a 2022-2023-as szezon. Itthon kezdünk 17 órakor a Kaposvár ellen. Az eseményen csapatmenedzserünk, Juhász Zsolt, Kiss Csaba vezetőedző, Sánta Dániel csapatkapitány és két tehetséges játékosunk, Lakatos Soma és Leinweber Olivér vett részt. Vendégünk volt Fetter Balázs, a MOL Nyrt szponzorációs igazgatója. Klubunk stratégiai megállapodást kötött a MOL-lal.

Az elmúlt idény és a nyár sok szép eredményt hozott a szegedi férfi vízilabdának.

– Ezek a sikerek mind arra biztatnak bennünket, hogy folytassuk a 2,5 éve elkezdett munkánkat. Továbbra is az a célunk, hogy helyi fiatalokat építsünk be, illetve csak olyan játékosokat igazoljunk, akik a Szegedi Tudományegyetemen folytatják a tanulmányaikat – hangsúlyozta Juhász Zsolt csapatmenedzser.

Hozzátette, stratégiai megállapodást kötöttünk a MOL-lal. Ezzel kapcsolatban Fetter Balázs, a MOL Nyrt. szponzorációért felelős igazgatója kiemelte, csábító volt számukra az a munka, ami Szegeden folyik.

– Egyezik a klub és cégünk stratégiája. Bár több remek vízilabdás utánpótlás műhely van az országban, ezek közül is kitűnik a szegedi. Itt olyan munka folyik, ami óriási érték. Az is egészen egyedi, hogy a tizennégy fős játékoskeretből tízen egyetemre járnak. Tökéletes alapot nyújt a klub, hogy OB I.-es játékosokat neveljen ki –nyilatkozta a sajtótájékoztatón Fetter Balázs.

Szombaton rajtol az E.ON OB I-es bajnokság 2022-2023-as szezonja. Csapatunk 17 órakor a Kaposvárt fogaduk a Tiszavirág Sportuszodában.

– Rögtön egy közvetlen riválisunkkal indítjuk az idényt, így duplán várjuk a szombati mérkőzést. Fontos és meghatározó lehet a jó kezdés a Kaposvár ellen, hiszen ez akár egy későbbi párharc pályaválasztói jogáról is dönthet – tekintett a jövőbe Sánta Dániel csapatkapitány, aki arra biztatta a szurkolókat, minél többen jöjjenek ki a Tiszavirág Sportuszodában biztatni őket. Hozzátette, ezért ők is mindent megtesznek, jó játékkal igyekeznek becsalogatni a bajnokikra a szimpatizánsokat.