TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kettős meccs szombaton a Tiszavirág Sportuszodában

 
29 febr 2024

Kettős meccsen szurkolhatnak szombat a sportbarátok a Tiszavirág Sportuszodában.

Közel három hónapos szünet után a héten felgyorsulnak az események. Kedden női csapatunk lejátszotta az év első bajnokiját, és a jóval esélyesebb BVSC ellen csak szoros csatában, 10-7-re kapott ki. Remek kis meccs volt!

Szombaton 15 órakor kezdődik a Csongrád-Csanád vármegyei rangadó. Egy Szeged-Szentes meccs női vonalon is különleges hangulattal bír. Idegenben komoly küzdelmet hozott a találkozó, a Kurca-partiak végül 7-5-re legyőztek bennünket, de végig nyílt volt a csata. A keddi találkozó pozitív játékát kell tovább vinnünk, és akkor lehet esélyünk a győzelemre.

A fiúk 17 órakor a bombaerős Ferencvárost látják vendégül. A zöld-fehérek a címvédők, vezetik a Felsőházas rájátszást, így ők a meccs esélyesei. Azonban igazi vízilabda ünnep lesz a találkozó, hiszen ebben a szezonban először találkozunk velük Szegeden, a szurkolók, a vízilabdát szerető fiatalok most testközelből láthatják azokat a játékosokat, akik közül többen is világklasszisok.

Szerencsére mindenki rendben nálunk, a téli időszakban visszatért hozzánk Kasza Dániel, aki sok-sok meccset játszott az SZVPS együttesével a Komjádi Kupában. Szerdán délelőtt a Szentes ellen gyakoroltunk, este pedig a Pick-Kiel BL-találkozón szurkoltunk a #kékeknek.

Bízunk benne, hogy sokan eljönnek erre a szombat délutáni vízilabda ünnepre, mert mindenkire nagy szükségünk lesz.

Pénteken délután női és férfi csapatunk 2-2 tagja is ételt oszt a Református Szeretetszolgálattal közösen a Kakasos templomnál. Klubunk tagjai – játékosok, edzők, munkatársak – fizették a költségeket, ezzel is hozzájárulva, hogy a hajléktalan emberek is meleg ételhez jussanak.