TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kettős meccs szombaton a Tiszavirág Sportuszodában

 
09 ápr 2024

Szombaton ismét kettős meccs lesz a Tiszavirág Sportuszodában. Férfi csapatunk 15 órakor a Kaposvárt fogadja, női együttesünk 17 órától a Ferencvárossal mérkőzik.

Ez mindig egy különleges délután. Ebben a szezonban már nem is az első, hiszen e hét szombaton (április 13.) ismét kettős meccset rendezünk a Tiszavirág Sportuszodában. Férfi és női csapatunk is hazai környezetben szerepel az OB I-ben.

Kiss Csaba együttese, a Zue.hu Szegedi VE 15 órakor ugrik medencébe, ellenfelünk a Kaposvár gárdája lesz. Az alapszakaszban idegenben 15-14-es vereséget szenvedtünk, volt esélyünk a pontszerzésre. Ezen a meccsen Leinweber Olivér ötször, míg Sziládi Kristóf négyszer volt eredményes. Ez lesz a Felsőházas rájátszásban az utolsó hazai találkozónk, amit mindenképpen szeretnénk megnyerni, megszerezni első győzelmünket. Szerencsére teljes a keretünk, szerdán délelőtt a Szentes ellen játszunk edzőmeccset, készülünk a szombati fontos találkozóra.

Női együttesünk remek játékkal, magabiztosan 9-6-ra nyert Győrben. Csapatunk első idegenbeli sikerét könyvelhette el, fontos három pontot szerzett. Szombaton 17 órakor a remek erőből álló Ferencváros lesz az ellenfelünk. A zöld-fehérekkel az elmúlt héten idegeben mérkőztünk, és akkor egy kiváló első félidőt produkáltunk, hiszen esélyesebb ellenfelünk csak 10-6-ra vezetett. A végén 18-7-re nyert az FTC, de mindenképpen voltak biztató dolgaink a meccsen.

Most is nem lehet más a célunk, mint a minél szorosabb eredmény elérése, szorossá tenni a bajnokit.