TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kettős győzelemmel jutottunk tovább

 
20 szept 2021

A második meccset is magabiztosan nyertük a BENU Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a HVSC ellen, és jutottunk a legjobb nyolc közé.

Barna Tamás: – A visszavágón nem volt olyan fegyelmezett a védelmünk, mint az első mérkőzésen. Az első két kapott gólunk elkerülhető lett volna, támadásban pedig a könnyelműségünk a Szentes elleni hazai bajnoki rangadón visszaüthet, ebben mindenképpen javulnunk kell.

Szabó Tamás: – Tudta mindenki, hogy nagy különbség van a két csapat között objektív okok miatt. Ezt a két mérkőzést arra szerettük volna használni, hogy a szombaton kezdődő bajnokságra készüljünk. Erre elég erős ellenfelet sikerült magunknak „választani”, de ez egy jó lehetőség volt a gyakorlásra. A kapott gólok számával mindkét találkozón elégedett lehettem nagyjából. Természetesen a védekezésre fektettük a hangsúlyt, nekünk extra teljesítményre volt szükségünk, hogy tizenhat, illetve tizenöt gólon tartsuk a Szegedet.

Szegedi VE–HVSC 15–4 (4–1, 3–1, 3–2, 5–0)
Férfi vízilabda, magyar kupa, nyolcaddöntő, visszavágó. Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 250 néző. Vezette: Pásztor, ifj. Kádár.
Szegedi VE: Gyapjas – Kardos 2, Bóbis 2, Baj 3, Boros, Vékony 1, Lakatos 3. Csere: Katona B. (kapus), Leinweber, Tóth Gy. 2, Mekkel, Molnár L. 1, Pörge, Hajdu 1. Megbízott edző: Barna Tamás.
HVSC: Szőke – Szporny, Kátai-Benedek, Benkő 1, Barna D., Katona 1, Palotás S. Csere: Tátrai (kapus), Ladócki, Kudella M. 1, Hegedűs, Oláh, Nagy P., Vigh 1. Vezetőedző: Szabó Tamás.
Gól – emberelőnyből: 9/6, ill. 6/2.
Ötméteresből: 2/1, ill. -.
Továbbjutott: a Szegedi VE, 31–6-tal.