TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kedden az OSC érkezik hozzánk

 
12 febr 2023

Február 14-én (kedd) 17.30-kor az E.ON OB I. 15. fordulójában a Genesys OSC Újbuda együttesét fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában.

Igazi vízilabda ünnep lesz ismét Szegeden. Kedden 17.30-kor hazánk egyik legjobb csapatát, a bajnokságban jelenleg második helyen álló Genesys OSC Újbuda gárdáját fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában. Az E.ON OB I. 15. fordulójában csapunk össze a fővárosi alakulattal.

Kiváló csapat, kiváló játékosok. Így lehetne jellemezni ellenfelünket. A keretükben két olyan játékos is található, aki játszott nálunk. Tóth Márton két idényt, míg a szegedi közönség egykori kedvence, Manhercz Krisztián három idényt töltött el nálunk, Manó itt alapozta meg azt a karriert, amit eddig elért.

Az OSC a 42 pontos FTC mögött a 36 ponttal a második helyen áll a tabellán. Mi a kaposvári döntetlennel megerősítettük a nyolcadik pozíciónkat, jelenleg 16 pontunk van. Idegenben gólzáporos meccset vívtunk keddi ellenfelünkkel, a meccsen összesen 28 gól esett, 18-10 lett az OSC javára az eredmény.

Bízunk benne, hogy sokan választják programnak a kedd kora este találkozót, amelyen először szerepelünk új nevünkön, Zue.hu Szegedi VE a Tiszavirág Sportuszodában. Nagy szükségünk lesz lelkes és egyre népesebb szurkolótáborunkra, mert szeretnénk komoly csatára kényszeríteni az OSC-t.