TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kedden 20 órakor Tatabányán folytatódik a küzdelem

 
29 ápr 2024

Kedden 20 órakor a Tatabánya otthonában szerepel női csapatunk. A két győzelemig tartó párharc mindent eldöntő meccse következik.

1:1. Jön az utolsó meccs a 7-10. helyért zajló párharcban. A győztes a 7. helyért, a vesztes a 9. helyért folytatja a küzdelmet a MOL női OB I-ben.

Ez lesz az idei szezonban az ötödik Tatabánya-Szeged párharc. Az elmúlt szombaton sikerült ellenük megszereznünk az első győzelmünket. Ez a siker pedig azt jelenti, hogy a két győzelemig tartó párharc folytatódik, kedden este kiderül, hogy ki a jobb, ki küzdhet tovább a jobb helyézésért.

Hatalmas kő esett le mindenki szívéről a 7-6-os győzelem után. Átszakadt egy gát, ami ott volt velünk a három elveszített találkozó után.

Szerencsére mindenki rendben. Készülünk, a keddi összecsapásra koncentrálunk, mert csakis egy olyan játékkal lesz esélyünk a győzelemre, amit az utolsó három negyedben bemutattunk a szegedi találkozón.

A hangulat remek, kell is a csapatösszetartás, mert akkor lesz esélyünk győztesen hazatérni, ha mindenki, aki harcba száll Tatabányán, az kettőzött erővel küzd.