TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kedden 20 órakor jön az év első bajnokija

 
26 febr 2024

Kedden 20 órakor a MOL női OB I-ben csapatunk a BVSC-t fogadja a Tiszavirág Sportuszodában. Jön az év első meccse, amit hazai környezetben játszunk.

Jelenleg a nyolcadik helyen állunk. Hét meccset játszottunk az első osztályban, ebből kettőt megnyertünk, míg ötöt elveszítettünk.

Ellenfelünk a hatodik, négy győzelem és két vereség a mutatójuk. Az ősszel már találkoztunk velük, méghozzá az első fordulóban. A fővárosban lejátszott meccsen 11-6-os vereséget szenvedtünk, úgy, hogy három negyed is szorosan alakult, csak a második nyolc percet nyerték meg magabiztosan a vasutasok. Ezen a találkozón Botka, Gémes és Kenéz 2-2 gólt szerzett.

Nagyon régen, még tavaly, 2023-ban játszottunk meccset. Január első hetében kezdtük el a felkészülést, kemény időszakon van túl a csapat. Az első időszakban a fizikai felkészítés játszotta a főszerepet, február óta pedig az élesítés került a főszerepbe

A meccs esélyese a BVSC, de mi mindenképpen szeretnénk megnehezíteni a dolgukat. A találkozót a szurkolóink ingyen nézhetik meg.

Nem ez lesz az egyetlen meccsünk, szombaton 15 órakor Csongrád-Csanád vármegyei rangadón fogadjuk a Szentest. Kettős találkozó lesz szombaton, hiszen 17 órától a Zue.hu Szegedi VE férfi együttese a Ferencvárost fogadja, így egy vízilabdás délután lesz a Tiszavirág Sportuszodában.