TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kedden 18.45-kor: Tiszavirág Szeged Diapolo-OSC

 
03 nov 2014

Két győzelem, három vereség, ez eddig az E.ON OB I-es férfi vízilabda-bajnokságban szereplő Tiszavirág Szeged Diapolo mérlege. Az előző fordulóban 10–9-es vereséget szenvedett idegenben az FTC-től a szegedi együttes.

– Nem hagytam szó nélkül a Fradi ellen mutatott produkciót, mert nagyon gyengén játszottunk, a védekezésünkre nem lehetett ráismerni, hihetetlen hibákat vétettünk. Így nem szabad játszani. A vereség főként azért fájó, mert ha egy jobban játszó Ferencvárostól kapunk ki, akkor az elfogadható, de ez a mostani meccsre nem volt igaz. Remélem, hogy sikerült rendet tenni a fejekben – nyilatkozta Varga Péter, a Tiszavirág Szeged Diapolo vezetőedzője.

Szombat délelőtt meccselemzés, vasárnap és hétfőn edzés szerepelt a szegedi együttes programjában. Kedden következik az OSC elleni hazai bajnoki (kezdés: 18.45), amelyet a szurkolók ingyen nézhetnek meg. Ott lesznek a lelátón a Csakazért SE utánpótlás ülőröplabdásai, akiket az elmúlt héten hívott meg a csapat, ők pedig örömmel vették az invitálást.

Igazi presztízsharc várható. Mivel az OSC alaposan megerősödött, így ők a meccs esélyesei. Az elmúlt fordulóig a fővárosiak veretlenek voltak, az Eger tudta őket csak legyőzni (8–5-re nyertek Szivósék), jelenleg a második helyen állnak, míg a Tiszavirág a nyolcadik.