TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kedd 19 óra: A-Híd Szeged VE-Juniorválogatott

 
08 ápr 2013

Kedden 19 órakor halasztott meccset pótol az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapata. A jövő heti BL-meccsre (a szerb Crvena zvezda lesz az ellenfél) gőzerővel készülő Vincze-csapat a Juniorválogatott együttesét fogadja az újszegedi sportuszodában.

A héten befejeződik az alapszakasz a férfi vízilabda Vodafone OB I-ben. Egyelőre több kérdés is nyitott. Nincs még végleges kialakult sorrend, sok minden változhat még. A legfontosabb: az A-Híd Szeged VE biztos, hogy a második vagy az első helyen végez. A kétszeres magyarkupa-győztes kedden 19 órakor a Juniorválogatott csapatát fogadja, majd szombaton az idén nem túl acélos Ferencváros otthonában szerepel. A két meccsen kötelező feladat begyűjteni a hat pontot.

Az A-Híd Szeged VE már a jövő hét szerdai vásárhelyi, Crvena zvezda elleni BL-meccsre készül. A szerb alakulat elleni összecsapás 18.45-kor kezdődik a Gyarmati Dezső Sportuszodában. A tét nem kisebb, mint a legjobb négy közé jutás. A visszavágót április 30-án vívják majd a szerb fővárosban a csapatok.
Vincze Balázs vezetőedző teljes kerettel tud készülni, a hétvégén a kis Eger elleni meccsen pihenőt kapó Aljosa Kunac és Szivós Márton is edzésbe állt. A Bajnokok Ligája-találkozóra az újszegedi sportcsarnok sportboltjában és a vásárhelyi uszoda pénztárában lehet elővételben jegyet vásárolni (1000 forintba kerül).