TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Kardos Alexander: fegyelmezettség és türelem!

 
12 nov 2021

Csapatunk szombaton 17 órakor a Tiszavirág Sportuszodában a PVSK-Mecsek Füszért együttesét fogadja. Rangadó vár ránk, hiszen két azonos mutatóval álló együttes csap majd össze. Bízunk benne, hogy népes tábor előtt szállhatunk harcba a bajnoki pontokért. A meccsre 1000 forint belépő, amellyel két szurkolónk tud bemenni. Védettségi igazolvány kötelező, 18 év alatt viszont nem kell. A meccset az szvp.hu/tv oldalon élőben adjuk.

A rangadóra csapatunk játékosával, Kardos Alexanderrel hangolunk, vele beszélgettünk.

– Mennyire viselte meg a csapatot a kaposvári vereség?

– Úgy mentünk Kaposvárra, hogy szeretnénk hazahozni a három pontot. Az első két negyedben jól játszottunk, minden kiválóan működött. A félidő után ritmust váltott a hazai csapat, gyorsan feltudtak zárkózni. Mi pedig elveszítettük azt a tempót, amit az első két negyedben nyújtottunk. Ez volt a döntő, amit nagyon sajnáltunk.

– Mi volt a legnagyobb tanulság?

– Úgy kezdtük a hetet, hogy leültünk közösen és mindent megbeszéltünk, minden kielemeztünk, de az első edzés kezdetekor le is zártuk ezt a meccset, csakis a szombati hazai feladatra, a Pécs elleni meccsre koncentráltunk.

– Mit érzel a szombati bajnoki előtt?

– A Pécs is hasonló stílusú csapat, mint mi. Fiatalos, agresszív játék a jellemző rájuk, olyanok, mint amit mi képviselünk. Kemény meccsre számítok, fizikálisan biztos vagyok benne, hogy megterhelő lesz. Két dolog lesz a döntő: a fegyelmezettség és a türelem. Erre kell figyelnünk, mesterünk, Kiss Csaba is erre hívja fel mindig a figyelmet.

– Mit üzensz a szurkolóinknak?

– Nagyon jó érzés kinézni a lelátóra és azt látni, hogy egyre többen jönnek a meccseinkre. Bízom benne, hogy most is népes közönség buzdít majd bennünket, nagy segítség és nagy motiváció ha mellettünk állnak a szurkolóink.