TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Jótékony felajánlás Cserhalmi Juliannától

 
17 dec 2013

A „Sportolók a beteg gyermekekért” Jótékonysági Est nagy sikerrel zárult.

Forrás: mvlsz.hu

Hétfőn este a Marriot Hotelben rendezték meg Szivós Márton fővédnöksége mellett azt a jótékonysági estet és árverést, amelynek bevételét a Tűzoltó utcai Gyermekklinika alapítványa kapott meg.

A hazai élvonalbeli sporttársadalom egyedülálló összefogása valósult meg, ahol több tucatnyi, sportolók által felajánlott ereklyét árvereztek el. Az Őrzők Alapítvány a Semmelweis Egyetem II. számú Tűzoltó utcai Gyermekgyógyászati Klinika úgynevezett Egynapos Osztályának megépítésére fordítják az összeget, melynek révén a gyermekek járóbetegként kapnak meg bizonyos kezeléseket, így az estéket már családi körben tölthetik.

Számos ereklye került kalapács alá, a férfi-vízilabdaválogatott által felajánlott tárgyak például 930 ezer forintért keltek el! A csomagot, amelyben dedikált kép, mez és labda szerepelt, Cserhalmi Julianna, az A Híd Szeged VE elnöke „vitte el” egy lélekemelő licitálás végén.

Szivós Márton az est végén elmondta, nem számított rá, hogy ilyen sokan elmennek az eseményre, és azzal, hogy a jelenlévők megismerték az Őrzők Alapítvány munkáját, már mindenki nyert.

Cserhalmi Juliannát kérdeztük a felajánlásáról:

„Nagyon kellemes érzésekkel jöttem el a jótékonysági estről. Két dolog miatt is fontosnak gondoltam, hogy nagyobb támogatással járuljak hozzá ehhez a nemes célhoz. Az egyik ok, hogy az A Híd-Szeged vízilabdacsapatából három játékos, Nagy Viktor, Decker Ádám és Szivós Marci is tagja volt a barcelonai világbajnok csapatnak. A másik, hogy igen nagyra becsülöm Szivós Marcit a társadalmi felelősség-vállalásáért. Nagyon büszke voltam rá, hogy Bagi Mártával közösen meg tudták rendezni ezt a nagyszabású eseményt. Mindezek okán is azt gondoltam, hogy ezeknek a tárgyaknak egy vízilabdához köthető közösséghez kellett kerülnie” – mondta a szegedi klub elnökasszonya.