TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Jól kezdtünk, végül vereséget szenvedtünk

 
29 jan 2023

Hiába vezettünk az első negyed után, a végén a BVSC-Zugló 10-6-ra legyőzött bennünket.

Szegedi VE–BVSC-Zugló 10–16 (3–2, 1–3, 2–4, 4–7)
E.ON OB I, Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 300 néző. Vezette: Csanádi Zs., Rubos.
Szegedi VE: Kovács K. – Bóbis B. 2, Kürti 1, Horváth V., Sánta, Lakatos S. 2, Horváth Zs. Csere: Molnár D. (kapus), Baj 1, Vékony, Tóth Gy., Boros 2, Pörge, Leinweber 2. Vezetőedző: Kiss Csaba
BVSC: Gyapjas V. – Gál D. 1, Mészáros M. 1, Szabó II Bence 1, Csacsovszky A., Csapó M. 1, Gyárfás T. 2. Csere: Tátrai 5, Batizi 1, Nagy M. 3, Kovács P. 1, Sziládi, Balogh B. Vezetőedző: Kemény Kristóf
Gól – emberelőnyből: 10/2, ill. 7/4
Gól – ötméteresből: 2/2, ill. 1/1
Kipontozódott: Szabó II Bence (27. p.), Batizi (30. p.), Horváth V. (32. p.).

Jól kezdtünk. Kürti Dominik révén szereztünk vezetést, majd Baj Marcell is betalált, így 2-0-ra léptünk el. Jött is a megérdemelt taps a lelátóról. Szépített a BVSC, azonban Lakatos Soma ismét 2 gólosra növelte az előnyünket. Végül 3-2-re vezettünk az első negyed után, és a második nyolc perc is jól indult, Boros Tamás előnyből talált a vendégek kapujába. Ezután viszont nagy fordulat következett be a meccsen, a BVSC zsinórban három gólt szerzett, így a félidőben már ők vezettek, 5-4-re.

Ez az egy találat sokáig megmaradt a két a csapat között, a harmadik negyedben is ott voltunk ellenfelünk közelében. 6-7-nél azonban szétestünk, folyamatosan jöttek a vasutas gólok, így egyre nagyobb lett a távolság a két csapat között. A végén a BVSC-Zugló nagy fölénybe került, és 16-10-re legyőzött bennünket.

Legközelebb február 1-én (szerda) 19 órakor a megyei derbin, Szentesen szállunk harcba a bajnoki pontokért.

Kiss Csaba: – Csalódott vagyok, mert a Szolnok elleni sikerünk után többet vártam a csapattól. Ezúttal jól kezdtünk, a folytatásban azonban pontatlanok voltunk, és amikor a BVSC átvette a vezetést, hitehagyottá váltunk.
Kemény Kristóf: – Azért győztünk, mert az első negyedet leszámítva szinte tökéletes volt a játékunk, védekezésben és támadásban egyaránt érvényesítettük akaratunkat. A végeredmény ránk nézve hízelgő, nem tükrözi a csapatok közötti különbséget.