TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Jól kezdtünk, végül jól zártunk

 
24 nov 2021

Megküzdöttünk szerda este a Tiszavirág Sportuszodában az UVSE ellen. Jó kezdés után egyenlítettek a vendégek, a hajrá azonban a miénk volt, 9-6-ra nyertünk.

Egyedül Boros Tamás nem állt mesterünk, Kiss Csaba rendelkezésére. Játékosunk kisebb térdműtéten esett át, így egyelőre a rehabilitációt végzi. Szerencsére a többiek rendben voltak.

Jól kezdtünk. Határozott volt a védekezésünk, elől pedig jöttek a gólok. Tóth Gyula találatával szereztünk vezetést, majd Lakatos Soma és Hajdu Attila is beköszönt az UVSE kapujába, így 4-0-al zártuk az első negyedet.

A második nyolc perctől viszont rendesen visszaestünk, a vendégek fokozatosan dolgozták le a hátrányukat, és a negyedik negyedben egyenlítettek. Szerencsére összekaptuk magunkat, így a hajrában ismét mi domináltunk és sikerült gólokat szereznünk, így 9-6-ra megnyertük a meccset.


Szegedi VE–UVSE Hunguest Hotels 9–6 (4–0, 1–2, 1–3, 3–1)

E.On férfi vízilabda OB I, 9. forduló, Szeged, 100 néző. Vezette: ifj. Kenéz, Csizmadia.
Szegedi VE: Molnár D. – Kürti 1, TÓTH GY. 1, Bóbis B., Sánta 1, Horváth Zs. 2, Lakatos 1. Csere: Gyapjas B. (kapus), Kardos A., Hajdu A. 3, Mekkel, Vékony, Baj, Leinweber. Edző: Kiss Csaba
UVSE: Bisztrtitsányi – Ekler Zs. 1, Bencz 1, Vámosi 2, Szentesi, Hegedűs Cs. 1, Korbács 1. Csere: Eppel, Lehoczky, Belényesi, Turcsányi, Barics. Megbízott edző: Varga Viktor
Gól – emberelőnyből: 9/3, ill. 7/2.
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. –.
Kipontozódott: Hegedüs Cs. (28. p.)

Kiss Csaba: – Jó kezdtünk, de a középső negyedekben minden a visszájára fordult, mert belekényelmesedtünk a mérkőzésbe. Szerencsére a záró felvonásban érvényesült a rutinunk és a jobb helyzetkihasználásunk.
Varga Viktor: – Az első negyedben megilletődötten játszottunk, nem úgy, ahogy elképzeltük. A folytatásban visszazökkentünk a normális kerékvágásba, és végig egyenrangú ellenfelei voltunk a Szegednek. Játékosaink minden dicséretet megérdemelnek, ez a teljesítmény biztató a jövőre nézve.