TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Jobb volt a Pécs

 
09 okt 2017

A férfi vízilabda OB I második fordulójában a Pécs vendégeként 11–5-re kikapott a ContiTech Szeged. A mérkőzés forgatókönyve szegedi szemmel teljesen más volt, mint a nyitófordulóban. Akkor a ContiTech háromgólos előnyben volt a második negyedben, mégis kikapott, most viszont az elején került nagy hátrányba. Az első negyedben Irmes, a második játékrészben Sikter talált be a vendégektől, míg az egyébként esélyesebb és rutinosabb Pécs folyamatosan meglépett.

A fordulat ezúttal elmaradt: míg az előző fordulóban Szilvasán Bence duplázott, ezúttal testvére, Szilvasán Patrik lőtt két gólt a folytatásban, de ez kevés volt a hazaiak ellen, akiktől nyolc mezőnyjátékos is betalált.

Varga Péter: – Az első két negyedben sokat hibáztunk a csapatként nagyon jól működő Pécs ellen. Addig nem tudunk bravúrt elérni, amíg nem jó a csapatjátékunk.

További eredmények, A csoport: Szolnok–UVSE 17–6, BVSC–Kaposvár 10–6, FTC– AVUS 18–5, Vasas–Debrecen 7–6, B csoport: Eger–Tatabánya 15–5, Miskolc–Honvéd 11–6.

Pécs–ContiTech Szeged 11–5 (2–1, 4–1, 3–2, 2–1)
Férfi vízilabda OB I, B csoport, 2. forduló. Pécs, 120 néző. Vezette: Rubos, Csanádi.
Pécs: Barát (6 védés) –  Csacsovszky A. 1, Szatmári 2, Csaba, Csacsovszky E. 2, Horváth 1, Chilkó 1. Csere: Krizsán 1, Opacak, Lajkó 2, Zerinváry 1, Safrankó, Sebestyén. Vezetőedző: Lukács Gergely.
ContiTech Szeged: Molnár (6 védés) – Szilvasán P. 2, Korbán 1, Fodor, Baróthy, Berki, Sikter 1. Csere: Leposa (kapus, 0 védés), Irmes 1, Farkas, Micskics, Szilvasán B., Zsigri, Börcsök. Vezetőedző: Varga Péter.
Gól – emberelőnyből: 11/4, ill. 9/2.
Ötméteresből: 1/1, ill. 2/2.
Kiállítva (cserével végleg): Korbán, Berki.