TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Jobb volt a Szolnok

 
13 okt 2015
Nem volt vitás, a jobb, az erősebb nyert ellenünk a keddi játéknapon az E.ON férfi vízilabda-bajnoskág halasztott fordulójában. A bajnoki címvédő Szolnok nem hagyott esélyt. Mi küzdöttünk, különösen a harmadik és negyedik negyedben már eredményesen is vízilabdáztunk, és ez arra volt elég, hogy tisztes vereséget szenvedjünk.
Csapatunk szerdán 7 órakor útra kel Horvátországba, Spiltbe, ahol péntektől Euro-kupa-selejtezőt vívunk.
Szeged Diapolo-Szolnok 6-13 (0-2, 1-3, 2-5, 3-3)
Férfi vízilabda OB I, 2. forduló. Szeged, újszegedi sportuszoda, 200 néző. Vezette: Molnár P., Marosvári.
Szeged Diapolo: MEIXNER – Kiss, Seman 1, Varga II Zs. 1, Kunac, Manherz Á., Manhercz K. 1. Csere: Chilkó, Pellei 1, SÁNTA 1, Sedlmayer 1, Palotás, Imnaishvili. Vezetőedző: Varga Péter.
Szolnok: NAGY – Gocsics, Younger, Varga Dá. 1, Varga Dé. 2, MITROVICS 3, Madaras 1. Csere: Hangay, Alekszics, Jansik, KIS 4, Younger, Vámos 2. Vezetőedző: Cseh Sándor.
Gól – emberelőnyből: 12/3, ill. 7/3.
Ötméteresből: 1/0, ill. 1/1.
Kipontozódott: Mezei, Younger.
Sánta Dániel: – A Szolnok ízelítőt adott abból, hogy milyen egy Bajnokok Ligájára hangoló, óriási formában lévő sztárcsapat ellen játszani. Az emberhátrány elleni védekezésük beton szilárd volt, ha pedig nem blokkoltak, akkor ott volt Nagy Viktor, aki remek napot fogott ki. Ezzel nehéz volt mit kezdeni, de a védekezésünk legalább biztató volt.