TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Jobb volt a Honvéd

 
09 dec 2021

Nem sikerült, vereséget szenvedtünk szerdán este a Honvéd ellen hazai környezetben, a Tiszavirág Sportuszodában. A vendégek remekül kezdték a meccset, ez döntőnek bizonyult, így a félidőre már tetemes előnyre tettek szert.

A második játékérészben összekaptuk magunkat, de ez csak arra volt elegendő, hogy kicsit közelebb kerüljünk. Végül a Honvád 11-6-ra nyert ellenünk.

Szegedi VE–Budapesti Honvéd SE 6–11 (0–3, 0–3, 2–2, 4–3)
E.ON férfi vízilabda OB I., Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 200 néző. Vezette: Csizmadia, Kovács S.
SZEGED: Gyapjas B. – Bóbis B.1, Kürti, Tóth Gy., Sánta, Horváth Zs., Lakatos 1. Csere: Molnár D. (kapus), Hajdú A. 1, Vékony, Baj 1, Kardos A. 1, Leinweber, Pörge 1. Edző: Kiss Csaba.
HONVÉD: Decker A. – KISS B. 3, Ekler B. 2, Hosnyánszky 2, Fejős 1, Kevi 1, Simon H. Csere: Farkas D. (kapus), Manhercz Á., Decker Á. 1, Sugár, Hessels B., Hessels S., Molnár G. 1. Edző: Szivós Márton.
Gól – emberelőnyből: 14/3, ill. 7/4.      
Gól – kettős emberelőnyből: –, ill. 1/1.      
Gól – ötméteresből: –, ill. 1/1.
Kipontozódott: Decker Á. (21. p.), Horváth Zs. (32. p.)
   
Kiss Csaba: – Fantasztikusan vízilabdázott a Honvéd az első félidőben. A védekezésbeli fegyelmezetlenségek és egyéb pontatlanságok megpecsételték a sorsunkat. Az első gólunk után játékosaink megnyugodtak, ekkor már jobban néztünk ki, sikerült csökkentenünk tekintélyes hátrányunkon.
Szivós Márton: – A csapat átérezte a mérkőzés jelentőségét, különösen a védekezésünk volt extra az első két negyedben. Elégedett vagyok a fiúk hozzáállásával, fontos három pontot szereztünk a középmezőny egyik legjobb együttesének otthonában.