TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Jó kezdés, kiváló zárás, mégis nyert a Vasas

 
27 nov 2021

Jól kezdtünk a Vasas elleni meccsen, pedig tartalékosan szálltunk harcba, hiszen Sánta Dániel nem tudott játszani. Az első támadás után Baj Marcell szerzett vezetést. Ezután a hazaiak 3-1-re fordítottak, azonban jöttünk mi, és még az első negyedben egyenlítettünk, 3-3. Remekül indult a bajnoki.

Ezután viszont a hazaiak alaposan elkapták a fonalat, nekünk semmi sem sikerült támadásban, az angyalföldiek védekezése is feljavult, így fokozatosan növelték az előnyüket. Harcoltunk, küzdöttünk, de nem semmi sem jött be, így a harmadik negyed végén 10-3-as hazai vezetést mutatott az eredményjelző.

Az utolsó nyolc percre összekaptunk magunkat, nem kaptunk gólt, míg Vékony Ákos révén betaláltunk, így ezt a negyedet sikerült megnyernünk. A Vasas végül magabiztosan hozta a meccset, 10-4-re legyőzött bennünket.

A-Híd VasasPlaket–Szegedi VE 10–4 (3–3, 3–0, 4–0, 0–1)
E.ON férfi vízilabda OB I, 10. forduló, Komjádi uszoda, 100 néző. Vezette: Kovács S., Bereczki.
Vasas: Mizsei – Erdélyi, Bátori 3, Randjelovics 1, Bedő 1, Drasko Brguljan, Vadovics V. 4. Csere: Zerinváry, Mezei, Szatmári 1, Sedlmayer, Simon R., Magyar B. Edző: Szlobodan Nikics
Szeged: Gyapjas B. – Hajdu A., Bóbis B. 2, Kürti, Baj 1, Vékony 1, Kardos A. Csere: Tóth Gy., Leinweber, Lakatos S., Horváth Zs., Pörge. Edző: Kiss Csaba
Gól – emberelőnyből: 7/5, ill. 7/0. Gól – ötméteresből: 1/0, ill. –

Szlobodan Nikics: – Fontos volt, hogy megszerezzük a három pontot az OSC elleni küzdelmes döntetlen után. Csalódottak voltunk, mert nyerhettünk volna szerdán, de ez már a múlt, nekünk pedig a jövővel kell foglalkoznunk. Elégedett vagyok játékosaimmal, mert megvalósították az elképzeléseimet.

Kiss Csaba: – Megéreztük Sánta Dani hiányát, ha valaki előzetesen megkérdezte volna, melyik csapat ellen ne hiányozzon egyik centerem sem, akkor a Vasast mondtam volna. Amíg bírtuk erővel, mentünk előre, küzdöttünk, de rengeteg hibával játszottunk, a Vasas pedig van olyan jó csapat, hogy ezt kihasználja.