TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Jó ebédhez szólt a szegedi győzelem

 
01 okt 2015

Parádés győzelmet aratott a Szeged Diapolo férfi vízilabdacsapata az Euro Kupa második fordulójában. Csapatunk végig kézben tartotta a mérkőzés irányítását, mindent elmond a védekezésünkről és kapusteljesítményünkről, hogy összesen öt gólt kaptunk. Éltünk a kínálkozó lehetőséggel, így magabiztos, 10-5-ös győzelmet arattunk, és hatalmas lépést tettünk a továbbjutás felé. A 7-es csoportból az első négy csapat jut tovább.

Szeged Diapolo-Acquachiara (olasz) 10-5 (4-2, 2-1, 2-1, 2-1)
Férfi vízilabda Európa Kupa-selejtező, A csoport, 2. forduló. Budapest, Népliget. Vezette: Uz, Balzan.
Szeged Diapolo: MEIXNER – Sedlmayer 1, Kiss Cs. 1, Seman 1, KUNAC 2, VARGA II ZS. 2, Manhercz K. 1. Csere: Sánta 1, Pellei, Chilkó 1, Palotás, Manhercz Á.Vezetőedző: Varga Péter.
Acquachiara: Volarevics – M. Luongo, Marziali, LANZONI 3, Ferrone, Gitto, S. Luongo. Csere: Pérez, Korolija 1, Valentino 1, Rossi, Tozzi. Vezetőedző: Pablo de Crescenzo.
Gól – emberelőnyből: 13/4, ill. 13/2.
Ötméteresből: 1/1, ill. -.
Kipontozódott: Sedlmayer, ill. Gitto.

Varga Péter: – Meixner vezérletével remekül védekeztünk és végig koncentráltunk, így meglepően simán tudtunk nyerni. A körülményekhez jól alkalmazkodtunk és fontos győzelmet arattunk. Ez a hét még hosszú, kell még fejlődnünk, de a pihenőidőt is hatékonyan kell felhasználnunk.