TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Jegy mellé jár egy szendvics a BVSC elleni meccsen

 
21 márc 2022

Szombaton 17 órakor a BVSC csapatát fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában. Aki a meccsre belépőt vált, azt klubunk meghívja egy szendvicsre.

Utolsó alapszakaszbeli bajnokinkat vívjuk szombaton 17 órakor. A Tiszavirág Sportuszodában a BVSC-Zugló együttesét látjuk vendégül.

Klubunk már nagyon készül a meccsre. Azok a szurkolóink, akik jegyet váltanak a találkozóra, azt BBQ Suncity jóvoltából a lefújást követően meghívjuk egy nem mindennapi szendvicsre. Nagy Iván négyszeres Grand Chamipon vezetésével készül majd el a lakoma, ami a következő:

BBQ kostolótál:

– pulled pork szendvics, coleslaw salátával (KCBS verseny stílusban)

– tortilla chips (Mexikó)

– ecetes szeletel jalapeno

– házi BBQ-szósz

Így nincs más dolgotok miután kiszurkoltátok magatokat: feljönni az emeleti büfébe, és elkérni a szendvicset, amit a csapattal közösen fogyaszthatsz el, hiszen a meccs után a Szegedi VE játékosai is megérkeznek hozzátok, így találkozhattok a srácokkal.

Szeretnénk új nézőcsúcsot elérni a Tiszavirágban, így minden szegedi szurkolónkra nagy szükség lesz az alapszakasz utolsó meccsén. Hétfőn este 19.30-tól Sánta Dániel és Bóbis Botond lesz a Szeged TV vendége, így érdemes lesz az Aréna műsorra kapcsolni.

Az Aréna Facebook-oldalán lehet belépőt nyerni, de a Rádió 88-ban is lehet majd jegyet nyerni, így érdemes lesz hallgatni Szeged legnépszerűbb rádióját.

Egy a fontos: szombaton gyere, gyertek, mert egy remek bulival búcsúzunk az alapszakasztól.