TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Izgalmas meccsen nyertünk a Honvéd ellen 7-6-ra

 
06 márc 2013

A-Híd Szeged VE-Groupama Honvéd 7-6 (2-1, 2-2, 3-1, 0-2)

Meccsfilm: 1-0, 2-0, 2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 4-3, 4-4, 5-4, 6-4, 7-4, 7-5, 7-6.
Nagy szíve van az A-HÍD Szeged VE-nek. A Tisza-parti vízilabdacsapata nemcsak kap, hanem sokszor ad is. A kapitány, dr. Molnár Tamás és a tréner, dr. Vincze Balázs is olvasta lapunkban a 11 éves rákos beteg Romics Roland történetét. A kétszeres magyarkupa-győztes 160 ezer forintot ajánlott fel a kisfiúnak, a klub pedig a Honvéd elleni mérkőzés teljes jegybevételével még kiegészítette. Így összesen 250 ezer forintot adományoz majd a kisfiúnak.

Éppen a kapitány kezdte a gólgyártást, Molnár szezonbeli nyolcadik megúszásból szerzett találatával szerzett vezetést a listavezető, amelyben Somogyi és Kiss pihenőt kapott. Molnár Dávid jól védett, a Szeged határozottan védekezett, így a második negyed elején Török büntetője után 3-1-re vezetett. A 10. percben a nap passza ? Kunac ?, majd a nap gólja következett. A háromszoros olimpiai bajnok, Molnár Tamás ?vízi kínaiból? talált Gergely kapujába. Ezután következett a B-középtől a ?Dávid! Dávid!? kiáltás, a junior válogatott szegedi kapus több remek védést is bemutatott. A Honvéd viszont nagyot küzdött, az egykor Szegeden is játszó Steinmetz gólja után 4-3-ra jött fel a félidőben.
Rosszul indult a harmadik nyolc perc. Mátyás húzta be a labdát, egyenlített a Honvéd, 4-4. Hegedüs Gábor előnygólja nyugtatta meg a nézőket, majd Juhász Zsolt rafinált találata után már hátra is dőlt. A csupa szív pólós szerezte az A-Híd 250. gólját az idei bajnokságban, 6-4. Younger lőtt egy akkor gólt, ami után foltozhatták a hálót, így 4-4 után 7-4 lett az állás. A két spori is tett arról, hogy legyen izgalom, három perccel a vége előtt 7-6-ra tornázta fel magát a Honvéd. Kicsit mindenkinek hevesebben vert a szíve mindenkinek, főleg úgy, hogy előnybe is került a fővárosi csapat, Fekete Balázs játékvezető borzolta is a kedélyeket, a lefújás után Vincze Balázs csak a győzelemnek örülhetett.

 

Mérkőzés