TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Itthon játszunk a Magyar Kupában

 
17 okt 2018

Sorsoltak a a férfi BENU Magyar Kupában, amelyben mi is indulunk. Rendezők leszünk, október 27-én (szombat) és 28-án (vasárnap) négy csapat küzd majd a D csoportban. Ellenfeleink mind az OB I-ben szerepelnek. A Ferencváros, a Miskolc és a Tatabánya ellen csatázunk.

A csoportból az első két helyezett jut majd tovább. Az első nap két meccset vívjuk – egyelőre az időpont még nem ismert -, először a Miskolc, majd a Tatabánya ellen. Vasárnap a Fradi ellen zárunk.

Ezzel eldőlt, hogy a Dunakanyar elleni OB I/B-s meccsünk halasztva lesz.

Csányi László, vezetőedző: – Örülök a sorsolásnak, a szegedi férfi vízilabdának, a játékosoknak, a szurkolóknak fontos, hogy ebben az idényben is lássanak komoly csapatokat. Jön az aktuális magyar bajnok, a Ferencváros, a komoly játékerőt képviselő Miskolc és Tatabánya. Komoly kis terhelés lesz a két nap, letudjuk mérni, hogy hol tartunk, miben kell fejlődnünk. Bízom benne, hogy sokan eljönnek majd, mert ez egy igazi vízilabda ünnep lesz.

Palotás Gergely, csapatkapitány: – Már most várjuk a Magyar Kupa-fordulót. Fontos állomás lesz nekünk. A Fradi megegyezik jóformán a világválogatottal, a Miskolc erős csapat, a Tatabánya ellen itthon lehet keresnivalónk. Három meccset játszunk, ami az OB I/B-ben előnyükre válhat, hiszen ha ezeken a meccseken lesznek jó dolgaink, akkor azt bátran felvállalhatjuk majd a bajnokságban a riválisok ellen. Örülök annak, hogy Szegeden játszunk, a szurkolók is megérdemlik, hogy ilyen szintű meccseket lássanak.