TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Idényt zártunk, elköszöntünk, pihenőre térünk

 
26 máj 2023

Lezárult a 2022-2023-as szezon. Véget ért a bajnokság, így pihenőre tért a csapat, egy záró összejövetellel búcsúztunk egymástól.

Vége! Lezártuk a 2022-2023-as szezont. Hosszú volt, sok kihívással, szép győzelmekkel, nem várt vereségekkel, de a sport már csak ilyen. Egyszer fent, egyszer lent, ebből bőven kijutott a mostani idényben.

Továbbra is nagyon fiatalok vagyunk, megyünk tovább az úton, amit évekkel ezelőtt kitűztünk magunknak, hogy minél több szegedi tehetséget építsünk be a csapatba, akik a jövőt képviselik. Az is fontos számunkra, hogy olyan játékosokat igazoljunk, akik hosszú távra terveznek velünk, építhetünk rájuk, és ők is fiatalok.

Jó volt ebben az idényben azt látni, megtapasztalni, hogy egyre többen visszatérnek hozzánk a lelátóra, több olyan forduló is volt, amikor nálunk voltak a legtöbben. Ez hatalmas büszkeség, de hatalmas felelősség is, mert csak akkor lehet még népesebb a táborunk, ha ezért mi is teszünk, minden meccsen a győzelemért küzdünk, hajtunk. Köszönjük, hogy mellettünk voltatok, rengeteg segítséget kaptunk tőletek.

Nagy köszönet a támogatóknak, a Zue.hu-nak és a többieknek. Ők egy biztos anyagi hátteret biztosítottak nekünk, hogy azt a munkát csinálhassuk, amit szeretünk. Mert mi nagyon szeretünk vízilabdázni, Európa egyik legszebb uszodájában, egy remek szakmai háttérrel mögöttünk.

Pihenőre térünk! Jön a szabadság, töltődünk, hogy a felkészülést már teljes erővel kezdjük meg. Lesznek távozók, akik már nem térnek vissza hozzánk. Őket az utolsó hazai meccsünkön elbúcsúztattuk, megköszöntük, amit a szegedi vízilabdáért tették.

A napokba utoljára még összejöttünk. Együtt voltunk, felnőttek, ifik, serdülők és gyerek korosztály. A szegedi pólócsalád. Beszélgettünk, nevettünk, koccintottunk. Egy közösséget alkottunk. Egy közösségnek pedig hatalmas ereje van, ez a mi utunk, amire mindig építünk.

Jó nyarat! Hamarosan találkozunk!